ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

Ο «δήμιος» Γκόμεζ πλήγωσε ξανά Μπαρτσελόνα – Μέσι (vid)

H Μπαρτσελόνα βρέθηκε πίσω στο σκορ, ανέτρεψε τα δεδομένα όμως είδε τον επιθετικό της Βαλένθια, Μάξι Γκόμεζ να την αφήνει με τη χαρά γράφοντας το 2-2.

Ο «δήμιος» Γκόμεζ πλήγωσε ξανά Μπαρτσελόνα – Μέσι (vid)

Στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής της Λα Λίγκα, η Μπαρτσελόνα φιλοξένησε στο Καμπ Νου τη πάντα επικίνδυνη Βαλένθια. Οι Καταλανοί προέρχονταν από δύο σερί νίκες σε Λεβάντε και Ρεάλ Σοσιεδάδ. Από την άλλη η Βαλένθια πήγε στη Βαρκελώνη έχοντας στα τελευταία παιχνίδια δύο ισοπαλίες.

Η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν ήταν υποχρεωμένη να βρει ακόμη μία νίκη προκειμένου να πλησιάσει περισσότερο στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Με τους Κουτίνιο, Γκριεζμάν, Μέσι και Μπρέθγουειτ οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν την αντίπαλη εστία. Η καλά οργανωμένη άμυνα της Βαλένθια όμως παρουσιάστηκε ως τοίχος στις προσπάθειες των Καταλανών. Μέσι Μπαρτσελόνα

Ένας εκ των πρωταγωνιστών στα μετόπισθεν μάλιστα, ο Ντιαγκαμπί έβαλε το… χεράκι του και στην άλλη πλευρά του γηπέδου. Ο θηριώδης αμυντικός με καρφωτή κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του στο 29′. Το τέρμα αυτό αφύπνισε την ομάδα του Λιονέλ Μέσι. Η Μπαρτσελόνα πίεσε προκειμένου να βρει το τέρμα της ισοφάρισης πριν την ανάπαυλα και δικαιώθηκε. Ο Γκριεζμάν στο φινάλε των 45′ κέρδισε το πέναλτι σε ανατροπή του από τον Γκαγιά. Ο Μέσι ανέλαβε την εκτέλεση, ο Ντομενέκ αντέδρασε σωστά όμως ο Αργεντινός δευτερόλεπτα μετά βρήκε την ευκαιρία και άνοιξε λογαριασμό. Αυτό ήταν το τέρμα νούμερο 643 για τον Αργεντινό. Επίδοση που ισοφαρίζει αυτή του Πελέ στη Σάντος.

Ο Μάξι Γκόμεζ μίλησε και… ξέρανε τη Μπαρτσελόνα

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπαρτσελόνα συνέχισε δυνατά. Στο 51′ μάλιστα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανατρέψουν πλήρως την εις βάρος τους κατάσταση. Ο προωθημένος Αραούχο με αεροπλανικό πέτυχε ένα θαυμάσιο τέρμα γράφοντας το 2-1. Από εκείνο το σημείο ήρθε και η χαλάρωση για τους παίκτες του Ρόναλντ Κούμαν. Αραούχο Μπαρτσελόνα

Αυτό εν τέλει πληρώθηκε με τον Μαξιμιλιάνο Γκόμεζ στο 69′ να φέρνει ξανά το παιχνίδι στην ισορροπία με όμορφο τρόπο έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Το 2-2 έμελλε να διατηρηθεί μέχρι το φινάλε. Η Μπαρτσελόνα μετά από δύο νίκες σταμάτησε το σερί της μένοντας στη 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη η Βαλένθια πήρε χρυσό βαθμό στο Καμπ Νου.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ