ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Δεν θα αφήσει τόσο εύκολα τον Ζιρού η Τσέλσι

Η Τσέλσι φέρεται να μη θέλει τον Ολιβιέ Ζιρού εκτός «Στάμφορντ Μπριτζ», τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο, σύμφωνα με πληροφορίες.

Δεν θα αφήσει τόσο εύκολα τον Ζιρού η Τσέλσι

Ο Ολιβιέ Ζιρού ανά τακτά χρονικά διαστήματα απασχολεί την επικαιρότητα της Τσέλσι. Τον τελευταίο καιρό για καλό λόγο, μιας και έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις σε Αγγλία και Ευρώπη. Ο προπονητής της Τσέλσι, Φρανκ Λάμπαρντ, έχει ένα αξιόλογο «όπλο» στη φαρέτρα του όσον αφορά την επίθεση.

Σε 14 συνολικά εμφανίσεις ο Γάλλος διεθνής στράικερ έχει σημειώσει οκτώ γκολ. Διόλου ευκαταφρόνητος αριθμός για έναν παίκτη στην ηλικία του (34) και σε ένα τοπ πρωτάθλημα. Έχουμε πει και γράψει επανειλημμένως ότι πρόκειται για μια περίπτωση παίκτη που δύσκολα συναντάει κανείς στο ποδόσφαιρο.

Ο ανταγωνισμός στην Τσέλσι στη γραμμή κρούσης είναι μεγάλος. Και πριν την έναρξη της σεζόν, ο Ζιρού δεν βρισκόταν σε περίοπτη θέση στην ιεραρχία. Ειδικά με την παρουσία των Τάμι Έιμπραχαμ και Τίμο Βέρνερ στη θέση των σέντερ φορ. Ο πρώτος έκανε καταπληκτικές εμφανίσεις την περασμένη σεζόν και ο δεύτερος ήρθε ως το μεγάλο όνομα το καλοκαίρι.

Υπολογίζει στον Ζιρού ο Λάμπαρντ

Ωστόσο, τη δεδομένη στιγμή, ο Βέρνερ δείχνει να δυσκολεύεται στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο Έιμπραχαμ από την πλευρά του έχει πέντε ματς περισσότερα από τον Ζιρού και τρία λιγότερα γκολ. Αυτό από μόνο του μπορεί να πει πολλά. Ο Γάλλος αριστεροπόδαρος φορ στο Τσάμπιονς Λιγκ μετράει τέσσερα ματς με πέντε γκολ. Συνέβαλε τα μέγιστα για την πρόκριση της Τσέλσι στα νοκ άουτ της διοργάνωσης. Ζιρού

Την ίδια ώρα, δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται το ενδιαφέρον από Ιταλία μεριά. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ίντερ τον γλυκοκοιτάζει και ενδέχεται να του κάνει πρόταση. Μάλιστα, και η Μίλαν φέρεται να μπαίνει σφήνα στην μεγάλη της αντίπαλο για να «κλέψει» τον παίκτη. Όμως, έχει ακουστεί και ότι τον θέλει η Τότεναμ. Βέβαια, η λονδρέζικη ομάδα δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες.

Αυτό που προκύπτει από τα ρεπορτάζ είναι ότι η Τσέλσι δεν θέλει να τον αφήσει να φύγει. Τουλάχιστον πριν τον Ιούνιο, όταν δηλαδή θα εκπνεύσει το συμβόλαιό του. Λέγεται ότι πιθανώς να αποχωρήσει και τον άλλο μήνα, αλλά αυτό είναι κάτι που οι «μπλε» δεν επιθυμούν σε καμία περίπτωση. Οπότε, δεν αποκλείεται να τον δούμε τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι στην ομάδα της Τσέλσι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ