ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Δεν χρειάστηκε να κάνει κάτι Σπέτσια-λ η Ίντερ (vid)

Η Ίντερ αν και δεν ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνη επιθετικά, κέρδισε με 2-1 την Σπέτσια χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα στη 13η αγωνιστική της Serie A.

Δεν χρειάστηκε να κάνει κάτι Σπέτσια-λ η Ίντερ (vid)

Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος, η Ίντερ υποδέχθηκε στην Σπέτσια στο “Τζουζέπε Μεάτσα”. Οι “νερατζούρι” αν και τα βρήκαν σκούρα επιθετικά, εκμεταλλεύτηκαν τις στιγμές τους για να κερδίσουν με 2-1 τη Σπέτσια. Έτσι, βρέθηκαν στο -1 από την πρωτοπόρο Μίλαν, η οποία κέρδισε τη Σασουόλο με 2-1 και έμεινε στην κορυφή.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Η Ίντερ μπήκε καλύτερα στο ματς και απείλησε στο τρίτο μόλις λεπτό με το σουτ του Λουκάκου να καταλήγει κόρνερ. Στο 9ο λεπτό, οι “νερατζούρι” απείλησαν ξανά με τον Άσλεϊ Γιανγκ με ατομική προσπάθεια από την αριστερή πλευρά να αναγκάζει τον αντίπαλο γκολκίπερ σε εντυπωσιακή απόκρουση.

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή ευκαιρία της Ίντερ στο πρώτο ημίχρονο. Ειδικότερα, η Σπέτσια είχε διαβάσει εξαιρετικά την κυκλοφορία της μπάλα από την αντίπαλο της και της έβαζε τεράστια εμπόδια στην προσπάθεια της να αναπτυχθεί από πίσω.

Η αδυναμία της να περάσει τη μπάλα στους μέσους και τους επιθετικούς, καθιστούσε την Ίντερ ακίνδυνη. Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι έδειχναν ικανοί να κυκλοφορήσουν τη μπάλα όποτε την είχαν στην κατοχή τους. Ωστόσο, και αυτοί έφταναν μέχρι ένα σημείο, δείχνοντας αδυναμία να βρουν τελική προσπάθεια. Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο χωρίς τέρματα.

Κέρδισε η κυνικότητα της Ίντερ

Τελικά τον γόρδιο δεσμό έλυσε ο Ασράφ Χακίμι μετά από 5ο λεπτά του παιχνιδιού. Σε μία άψογα εκδηλωμένη αντεπίθεση, η Ίντερ με 3 επαφές έφτασε στην αντίπαλη περιοχή και ο Μαροκινός με εξαιρετικό τελείωμα έγραψε το 1-0 και έφτασε τα 4 γκολ στη φετινή Serie A.

Μετά την επίτευξη του 1-0, η ομάδα του Κόντε είχε οπισθοχωρήσει περιμένοντας την αντίπαλό της. Ωστόσο, ήταν πάντα επικίνδυνη όταν έβγαινε μπροστά. Σε μία τέτοια προσπάθειά της βρήκε το 2ο γκολ. Ειδικότερα, μετά από χέρι του Νζόλα, η Ίντερ κέρδισε πέναλτι και ο Λουκάκου ευστόχησε για 2-0 από την άσπρη βούλα. Αυτό ήταν το 11ο γκολ του Βέλγου στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Αντόνιο Κόντε άλλαξε το σύστημα του σε φάση άμυνας σε 5-4-1 στο τελευταίο 10λεπτο για να διασφαλίσει τα μετόπισθεν του. Τελικά το μόνο που κατάφερε η Σπέτσια ήταν να μειώσει στο τελικό 2-1 με τον Ρίκολο στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ