ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Χαμογελά και ο Διάβολος με αυτή τη Γιουνάιτεντ (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πραγματοποίησε τη καλύτερη της φετινή εμφάνιση διαλύοντας τη Λιντς με 6-2 έχοντας ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον Σκοτ Μακ Τόμινει.

Χαμογελά και ο Διάβολος με αυτή τη Γιουνάιτεντ (vid)

Η Πρέμιερ Λιγκ συνεχίζεται χωρίς σταματημό με το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής να περνά από το Ολντ Τράφορντ. Εκεί, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχθηκε τη νεοφώτιστη της κατηγορίας Λιντς του Μαρσέλο Μπιέλσα. Τα «παγώνια» είναι μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος, ωστόσο η σημερινή τους αποστολή εξαρχής έμοιαζε δύσκολη.

Αυτή έγινε σαφώς δυσκολότερη με τη συμπλήρωση των πρώτων πέντε λεπτών του αγώνα. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» ξεκίνησαν ονειρικά την αναμέτρηση φθάνοντας χωρίς και οι ίδιοι να το καταλάβουν στο 2-0. Ο μέσος της Γιουνάιτεντ, Σκοτ Μακ Τόμινει στο 2′ και 70 λεπτά αργότερα έδωσε καθαρό προβάδισμα στην ομάδα του με δύο υπέροχες προσπάθειες.

Πετούσε… φωτιές η Γιουνάιτεντ

Η συνέχεια βρήκε τη Λιντς να προσπαθεί να διαχειριστεί τη κατάσταση και τους γηπεδούχους να περιμένουν για την επόμενη ευκαιρία τους. Στο 20′ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βγήκε εκπληκτικά στην αντεπίθεση, με τον Μπρούνο Φερνάντεζ με συρτό σουτ να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Οι παίκτες του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δε σταμάτησαν εκεί. Επτά λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Λίντελοφ να βρει δίχτυα. Ο έμπειρος αμυντικός εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα της Λιντς και με κοντινή προβολή έγραψε το 4-0.

Το μόνο που κατάφερε η Λιντς στο πρώτο 45λεπτο ήταν να μειώσει το σκορ σε 4-1. Ο Κούπερ στο 41′ πήρε τη κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και νίκησε τον Νταβίντ Ντε Χέα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε χώρο στην αντίπαλο της περιμένοντας την ιδανική αντεπίθεση. Σε μια από αυτές ο Άντονι Μαρσιάλ δεν κατάφερε να πετύχει τον στόχο. Η έξοχη προσπάθεια του Γάλλου δεν είχε ευτυχή κατάληξη με τη μπάλα να καταλήγει άουτ. Λίγα λεπτά αργότερα η Λιντς βγήκε στην επίθεση, με τον Ραφίνια να κάνει το σουτ μέσα από τη περιοχή. Ο Νταβίντ Ντε Χέα πραγματοποίησε την απόκρουση της βραδιάς απομακρύνοντας τον κίνδυνο διατηρώντας το 4-1 για την ομάδα του. Γιουνάιτεντ

Από τη στιγμή που δεν ήρθε η μείωση του σκορ η Γιουνάιτεντ βρήκε τον τρόπο να διευρύνει κι άλλο το προβάδισμα της. Ο Σκοτ Μακ Τόμινει βρήκε στην επίθεση, πάσαρε στον Τζέιμς, με τον τελευταίο να πλασάρει στην εστία της Λιντς. Σε εκείνο το σημείο ο ρυθμός εκτοξεύθηκε ξανά. Στο 70′ οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έγραψαν το 6-1 χάρις την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπρούνο Φερνάντεζ.

Τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά της Λιντς να βρει δίχτυα. Ο Ντάλας με εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Νταβίντ Ντε Χέα μειώνοντας σε 6-2. Μέχρι το φινάλε η ομάδα του Σόλσκιερ έφτιαξε πολλές ακόμη ευκαιρίες ωστόσο καμία δε βρήκε τον πολυπόθητο στόχο. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με αυτή τη νίκη ανεβαίνει στη 3η θέση της βαθμολογίας, όντας πέντε βαθμούς από τη κορυφή έχοντας και παιχνίδι λιγότερο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ