ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντόρτμουντ

Δεν βάζει γκολ ούτε με… αίτηση φέτος ο Σάντσο!

Η φετινή πορεία του Τζέιντον Σάντσο στην Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν έχει να κάνει σε τίποτα με αυτή των περασμένων ετών στη Γερμανία.

Δεν βάζει γκολ ούτε με… αίτηση φέτος ο Σάντσο!

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ τα τελευταία χρόνια κάνει… αποχή από τους τίτλους. Όχι γιατί δεν τους θέλει. Αλλά γιατί δεν… μπορεί. Απλά τα πράγματα. Ωστόσο, ένας από τους παίκτες που έκαναν τους Βεστφαλούς να αισιοδοξούν και να χαμογελούν ήταν ο Τζέιντον Σάντσο.

Το περασμένο καλοκαίρι ακούστηκαν πολλά για το μέλλον του. Γράφτηκαν ακόμη περισσότερα. Στο τέλος, όμως, έμεινε εκεί που ήταν. Στη γερμανική ομάδα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και αν ήθελε ή όσο και αν πίεσε δεν μπόρεσε να τον κάνει δικό της.

Όχι ότι εκείνος δεν “ψηνόταν”. Ωστόσο, οι Βεστφαλοί είχαν βάλει πολύ ψηλά τις οικονομικές τους απαιτήσεις. Μάλιστα, σε συνάρτηση με το… περίεργο καλοκαίρι, λόγω του κορονοϊού, είχαν ένα παραπάνω “όπλο” στα χέρια τους για να πουν “όχι” σε όποια πρόταση ερχόταν στα γραφεία τους. Μερικούς μήνες μετά και φαίνεται ότι δεν ήταν και η καλύτερη επιλογή τους. Μιας και ο νεαρός εξτρέμ σε 900 λεπτά δεν έχει πετύχει ούτε ένα γκολ στην Μπουντεσλίγκα φέτος! Απίστευτο και όμως… αληθινό!  O Σάντσο δεν είναι καλά! 

O Σάντσο δεν είναι καλά!

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ γι’ ακόμη μία χρονιά σημειώνει το ένα γκολ μετά το άλλο. Γι’ ακόμη μία σεζόν δέχεται το ένα τέρμα πίσω από το άλλο. Ως εδώ όλα καλά. Δεν έχει αλλάξει κάτι στην… καθημερινότητα του γερμανικού συλλόγου.

Ωστόσο, τι συμβαίνει με τον Τζέιντον Σάντσο; Γιατί ακόμη δεν έχει πανηγυρίσει ούτε μία φορά, ενώ άλλες χρονιές τέτοια εποχή έκανε… πάρτι; Η μία εκδοχή είναι ότι έχει “ξενερώσει” τόσο πολύ που δεν πήγε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το περασμένο καλοκαίρι και αυτό φαίνεται μέχρι και στην εικόνα του εντός των τεσσάρων γραμμών.

Για να μην παρεξηγηθούμε. Όχι ότι δεν “βλέπεται” ο Άγγελος εξτρέμ. Δεν εννοούμε κάτι τέτοιο. Αλλά σίγουρα δεν… βγάζει μάτια με τις εμφανίσεις του φέτος στο γερμανικό πρωτάθλημα με την Ντόρτμουντ. Συν τοις άλλοις υπάρχει και ο Έρλινγκ Χάαλαντ που τα έχει πάρει όλα… πάνω του.

Ο Σάντσο δεν… ξέχασε την μπάλα που ήξερε. Παραμένει ο ίδιος παίκτης. Η ίδια “ρουκέτα” στα πλάγια των Βεστφαλών. Το θέμα είναι πως αυτοί θα τον κάνουν και πάλι να… εκραγεί και να βρει τον παλιό, καλό εαυτό του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ