ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
Ντόρτμουντ – Παρί: ΔΥΟ δοκάρια σε λίγα δευτερόλεπτα από Μπαπέ και Χακίμι! (vid)
Η Ρεάλ ήδη ετοιμάζει φιέστα στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα πριν την Μπάγερν!
Το πρώτο μεγάλο stop του Ντοναρούμα κόντρα στην Ντόρτμουντ! (vid)
Ντόρτμουντ – Παρί: Θύμισε Χάαλαντ η γκολάρα του Φύλκρουγκ! (vid)
Ο κόσμος της Ντόρτμουντ έδωσε… ρέστα στο ματς με την Παρί! (vid)
O Κόντε θέλει την μεγάλη επιστροφή στην Τσέλσι!
Μαρτύρησε τον Ζιρού ο προπονητής του: «Φεύγει για MLS»
Νέος θρίαμβος της Ρεάλ Μαδρίτης: Έπεισε τον Κρόος να πάρει τη μεγάλη απόφαση!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ατλέτικο Μαδρίτης

H Ατλέτικο Μαδρίτης έχει το δικό της «Big3»!

Μπορούν Ντιέγκο Κόστα, Ζοάο Φέλιξ και Λουίς Σουάρες να χωρέσουν στην ενδεκάδα της Ατλέτικο Μαδρίτης; Ο Ντιέγκο Σιμεόνε έχει την απάντηση.

H Ατλέτικο Μαδρίτης έχει το δικό της «Big3»!

Η φετινή Ατλέτικο Μαδρίτης δείχνει αρκετά διαφορετική από τη προηγούμενη, συνηθισμένη της εκδοχή. Οι «Ροχιμπλάνκος» δείχνουν να έχουν εξελίξει το… προϊόν τους προσθέτοντας πινελιές ποιότητας στην επιθετική τους γραμμή. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε δεν είναι πλέον η αμυντική ομάδα που γνωρίζουμε, δίνει έμφαση στην επίθεση και έχει τον τρόπο να προσφέρει θέαμα.

Το καλοκαίρι οι Μαδριλένοι προχώρησαν σε μια εξαιρετική κίνηση προσθέτοντας στο ρόστερ τους τον Λουίς Σουάρες. Ένας επιθετικός που διαχρονικά έχει δείξει τι μπορεί να κάνει όταν η μπάλα βρίσκεται στα πόδια του. Ο ερχομός του Ουρουγουανού δυνάμωσε ακόμη περισσότερο τη γραμμή κρούσης. Μάλιστα με εκείνον στην ομάδα δημιουργήθηκε ένα προφανές ερώτημα. Μπορεί η Ατλέτικο Μαδρίτης να παρατάξει στην ίδια ενδεκάδα του Σουάρες, Ζοάο Φέλιξ και Ντιέγκο Κόστα. Ατλέτικο Σιμεόνε

Η Ατλέτικο διαθέτει εξαιρετικές επιλογές στην επίθεση

Η απάντηση αυτή στην ουσία δε δόθηκε ποτέ στο χορτάρι. Οι τραυματισμοί του Ντιέγκο Κόστα καθώς επίσης και η απουσία λόγω κορωνοιού του Λουίς Σουάρες έπαιξαν καθοριστικό ρόλο. Εδώ και μερικές ημέρες όμως και οι τρεις αναφερόμενοι βρίσκεται κανονικά στις επιλογές του Ντιέγκο Σιμεόνε. Στο πρόσφατο παιχνίδι ενάντια στην Έλτσε ο Αργεντινός χρησιμοποίησε και τους τρεις επιθετικούς, όχι όμως ταυτόχρονα.

Στη συνέντευξη Τύπου ένας εκ των δημοσιογράφων έθεσε το ερώτημα στον τεχνικό της Ατλέτικο. Μπορούν αυτοί οι τρεις να αγωνιστού ταυτόχρονα στην ενδεκάδα των «Ροχιμπλάνκος». Η απάντηση του έμπειρου τεχνικού σαφής. «Πιστεύω πως η ομάδα δεν είναι έτοιμη να ξεκινήσει αγώνα και με τους τρεις μαζί, όμως μπορεί να τον ολοκληρώσει. Είναι κρίμα που ο Ντιέγκο τραυματίστηκε και έχασε αρκετά παιχνίδια. Τώρα όμως είναι καλά και έτσι μπορούν να παίξουν πάλι όλοι μαζί. Πρέπει να είμαστε υπομονετικοί και να εκμεταλλευτούμε τα προσόντα του καθενός.

Το σημαντικότερο είναι να διασφαλίσουμε πως θα παραμείνουν υγιείς και θα τους έχουμε στο γήπεδο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τσόλο Σιμεόνε. Η Ατλέτικο κόντρα στην Έιμπαρ κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες χάρις τα τέρματα των Σουάρες και Κόστα και να παραμείνει στη κορυφή.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ