ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Προειδοποιεί ο Αρτέτα – «Επιστρέφουν αυτοί οι δύο! Πάμε για πρόκριση μέσα στο Μόναχο»
Μαγική ενέργεια από τον Γιαμάλ και έτοιμο γκολ στον Ραφίνια για το 1-0 της Μπαρτσελόνα! (vid)
Γιουνάιτεντ, σε διαλύει η Λίβερπουλ – Οι «reds»… παίρνουν τον στόχο του Τεν Χαγκ!
PODCAST: Neverkusen θέλατε; Φιλάκια από Τσάμπι!
H Νιούκαστλ θέλει να φέρει στο Νησί τον επόμενο σέντερ φορ που θα κάνει χαμό!
Έκαψαν φανέλα του Ντεμπελέ στη Βαρκελώνη! (vid)
Μπέλινγκχαμ σε Σίτι: «Σε λένε φαβορί! Ήσυχα, εμείς είμαστε η Ρεάλ…»
Μπαρτσελόνα VS Παρί, Ντόρτμουντ VS Ατλέτικο: Ιδού οι ενδεκάδες! (pics)
Champions League: Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα έκαναν Κόλαση την ατμόσφαιρα! (pics)
Υπέροχα νέα για τον Αρτέτα: Υπολογίζει κανονικά τον Όντεγκαρντ! (pic)
Δήλωση ψυχολογίας από Τούχελ: «Εμείς το φαβορί, εμείς θα περάσουμε!»
Αλλάζει τελείως η Μπάγερν Μονάχου από το καλοκαίρι: «Σκοτώνει» πρωτοκλασάτο επιθετικό της!
Γκράνιτ Τζάκα: Η εξιλέωση
Παιδάκι στην Αφρική έφτιαξε το πορτρέτο του Κριστιάνο σε κορμό δέντρου (pic)
Premier League: Ο «καυτός» Πάλμερ έπιασε στην κορυφή τον ντεφορμέ Χάαλαντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Η βρεγμενη Τσέλσι τη Γουέστ Χαμ δε τη φοβάται (vid)

Μετά από 2 συνεχόμενες ήττες η Τσέλσι επέστρεψε στις νίκες με αντίπαλο τη Γουέστ Χαμ, κερδίζοντας τα "σφυριά" με 3-0 στο βροχερό "Ολντ Τράφορντ".

Η βρεγμενη Τσέλσι τη Γουέστ Χαμ δε τη φοβάται (vid)

Στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, η Τσέλσι υποδέχτηκε την Γουέστ Χαμ στο “Στάμφορντ Μπριτζ”. Οι “μπλε” αν και δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης, δεν απειλήθηκαν ποτέ και τελικά επικράτησαν με 3-0. Έτσι, επέστρεψαν στις νίκες μετά από 2 συνεχόμενες ήττες στην Πρέμιερ Λιγκ. Παράλληλα, σκαρφάλωσαν στην 5η θέση με 25 βαθμούς, 6 πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ.

ΤΟ ΜΑΤΣ

H Γουέστ Χαμ επιχείρησε να αιφνιδιάσει τους “μπλε” στο 5ο λεπτό αλλά το γκολ του Ράις μετά από γρήγορη εκτέλεση φαουλ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Ότι δεν κατάφερε η Γουέστ Χαμ στο 5΄, το πέτυχε η Τσέλσι στο 10ο λεπτό. Ειδικότερα, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Τιάγκο Σίλβα ανενόχλητος πήρε την κεφαλιά και άνοιξε το σκορ. Αυτό ήταν το 8ο γκολ που πετυχαίνεις φέτος η Τσέλσι από κόρνερ.

Η Τσέλσι ήταν η απόλυτη κυρίαρχος του παιχνιδιού μετά από 20 λεπτά. Αντιθέτως, τα “σφυριά” περιορίζονταν σε έναν παθητικό ρόλο, καθώς δε μπορούσαν να κρατήσουν καθόλου τη μπάλα στα πόδια τους.

Οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να ισορροπούν το παιχνίδι μετά το 25ο λεπτό. Από κάποιες στατικές φάσεις, μάλιστα, προσπάθησαν να βρουν σκορ αλλά μάταια. Οι “μπλε” του Λάμπαρντ δυσκολεύονταν στην κυκλοφορία πια.

Στο 42ο λεπτό σε μία κόντρα επίθεση, ο Πούλισικ έβγαλε τον Βέρνερ απέναντι από τον Φαμπιάνσκι αλλά ο Γερμανός έστειλε τη μπάλα πάνω στον Πολωνό.

Νίκησε πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο ρυθμός παρέμενε φρενήρης παρά τις ελάχιστες φάσεις. Ωστόσο, οι 2 ομάδες συνέχιζαν τα πολλά αβίαστα λάθη σε πάσες.

Η πρώτη φάση στο 2ο ημίχρονο ήρθε στο 62΄με το σουτ του Φορνάλς να κοντράρει στον Αθπιλικουέτα. Από το 60ο ως το 70ο λεπτό, η Γουέστ Χαμ έφτασε να έχει ποσοστό κατοχής 70%. Έτσι, η Τσέλσι, αν και δεν κινδύνευε, δεν έμοιαζε να ελέγχει το ματς.

Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, όμως, οι γηπεδούχοι πέτυχαν 2ο τέρμα. Ειδικότερα, μετά από μία στραβοκλωτσιά του Βέρνερ, ο Είμπραχαμ είχε εύκολο έργο από πολύ κοντά να γράψει το 2-0.

Πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, οι “μπλε” πέτυχαν το 3-0 με τον Έιμπραχαμ. Ο Άγγλος εκμεταλλεύτηκε το ριμπάουντ από την απόκρουση του Φαμπιάνσκι και είχε εύκολο έργο για το 3-0 σε ένα γκολ που ξεκίνησε από κόντρα επίθεση που εκδήλωσε ο Πούλισικ. Αυτό ήταν το 5ο φετινό γκολ του Άγγλου στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Βέρνερ είχε και αυτός την ευκαιρία να βάλει το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ στο 88ο λεπτό. Ωστόσο, το δοκάρι σταμάτησε την προσπάθειά του από πλεονεκτική θέση. Έτσι, έμεινε μέχρι τέλους αυτό το 3-0.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ