ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πρωτάθλημα Αμερικής

Ο Μπέκαμ θέλει να αναγεννήσει τον Ρομέρο

O Σέρχιο Ρομέρο έχει παραγκωνιστεί εντελώς στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την Ίντερ Μαϊάμι του Μπέκαμ να παρουσιάζεται ως όαση στην καριέρα του.

Ο Μπέκαμ θέλει να αναγεννήσει τον Ρομέρο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τυχαίνει να διαθέτει δύο μεγάλα ονόματα στη θέση του τερματοφύλακα. Μαζί με έναν ανερχόμενο αστέρα κάτω από τα γκολπόστ στην Αγγλία. Οι Νταβίντ Ντε Χέα και Σέρχιο Ρομέρο δεσπόζουν στο ρόστερ όσον αφορά τον «άσσο». Ο δεύτερος όμως δεν έχει σε καμία περίπτωση τη μεταχείριση που συνάδει με την καριέρα του.

Βέβαια, ο αρμόδιος για να κρίνει ποιος θα παίξει και ποιος όχι δεν είναι άλλος από τον Σόλσκιερ. Ο Νορβηγός προπονητής έχει τα «εργαλεία» και θα αποφασίσει ποια θα χρησιμοποιήσει για να χτίσει και να διατηρήσει την ομάδα του. Λοιπόν, ο Ρομέρο δεν είναι ένα από αυτά που θα του χρειαστούν όπως φαίνεται.

O Αργεντινός τερματοφύλακας έχει να αγωνιστεί από την περασμένη σεζόν. Αν και αυτή τελείωσε πολύ αργότερα από το προβλεπόμενο. Συγκεκριμένα, στις 10 Αυγούστου ήταν το τελευταίο ματς που υπερασπίστηκε το τέρμα της Γιουνάιτεντ. Ήταν ο προημιτελικός του Γιουρόπα Λιγκ με αντίπαλο την Κοπεγχάγη, την οποία απέκλεισαν οι «κόκκινοι διάβολοι» στην παράταση με 1-0. Πριν δηλαδή αντιμετωπίσουν τη μετέπειτα κάτοχο του τίτλου, Σεβίλλη. Ρομέρο

Στο MLS η όαση του Ρομέρο

Στα 33 του είναι, ένας γκολκίπερ που έχει κάνει αξιόλογη καριέρα έχοντας μάλιστα αγωνιστεί και σε τελικό Μουντιάλ. Πλέον, ακόμα και ο νεοαποκτηθείς Ντιν Χέντερσον τον έχει κατεβάσει από τη δεύτερη θέση στην ιεραρχία των τερματοφυλάκων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η αλλαγή ομάδας είναι μονόδρομος, μιας και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι. Με το MLS να φαντάζει ως μια εξαιρετική λύση για να ξαναφτιάξει την καριέρα του. Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ προσπαθεί να δημιουργήσει μία ανταγωνιστική ομάδα και στο πλαίσιο αυτό, επιχειρεί να εντάξει παίκτες εγνωσμένης αξίας από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, στην Ιντερ Μαϊάμι, της οποίας είναι ο βασικός μέτοχος.

Μετά τους Μπλεζ Ματουϊντί και Γκονσάλο Ιγκουαΐν, ο Αγγλος επιχειρηματίας, έχει προσεγγίσει τον Σέρχιο Ρομέρο. Όμως, να αναφέρουμε πως για τον Ρομέρο ενδιαφέρονται τόσο η Λιντς, όσο και η Εβερτον.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ