ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Αμφίβολος ξανά ο Μπαπέ για την Παρί!

Ο Κίλιαν Μπαπέ δεν είναι δεδομένο ότι θα αγωνιστεί κόντρα στο Στρασβούργο, καθώς δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί

Αμφίβολος ξανά ο Μπαπέ για την Παρί!

Τα προβλήματα δεν τελειώνουν για τον Τόμας Τούχελ, ο οποίος καλείται να διαχειριστεί ξανά τα προβλήματα τραυματισμού των παικτών του. Στο απουσιολόγιο του Γερμανού τεχνικού ενδέχεται να παραμείνει και ο Κίλιαν Μπαπέ.

Ο νεαρός σούπερ σταρ παραμένει αμφίβολος για τον αυριανό αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στο Στρασβούργο. Οι μόνιμοι πρωταθλητές Γαλλίας έχουν μείνει τρίτοι στην κούρσα του τίτλου, με τις Λυών και Λιλ να είναι από πάνω τους με ένα βαθμό περισσότερο.

Ο Μπαπέ αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού στον αγώνα με τη Λοριάν την περασμένη εβδομάδα. Έτσι,  αγωνίστηκε για μόλις 13 λεπτά στο ντέρμπι κορυφής της ομάδας με τη Λιλ, που έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Εκτός από τον Μπαπέ, ο Τούχελ δε μπορεί να υπολογίζει σίγουρα στις υπηρεσίες των Κιμπεμπέ, Κουρζάβα και Φλορέντσι. Έτσι, τα πάντα μένουν ρευστά για τη βασική εντεκάδα των περσινών φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό έγινε γνωστό από τα πιο… αρμόδια χείλη, αυτά του Τόμας Τούχελ.

Μπαπέ

“Δεν ξέρω τι θα κάνω για το παιχνίδι της Τετάρτης. Δεν έχω αποφασίσει αφού δεν ξέρω καν ποιος θα παίξει και ποιος όχι. Κάποιοι παίκτες είναι τραυματίες και θα είναι ρίσκο αν χρησιμοποιηθούν. Θα πρέπει να μιλήσω με τους γιατρούς και τους φυσικοθεραπευτές και μετά να δω πώς θα πάνε τα πράγματα.

Αυτή είναι η κατάσταση αυτή τη στιγμή. Για να είμαι ειλικρινής όμως δεν έχω αρχίσει να σκέφτομαι τη μεταγραφική περίοδο. Το μόνο που ξέρω είναι ότι θα πρέπει να προσαρμοζόμαστε στην υπάρχουσα κατάσταση.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ τα πράγματα ήταν δύσκολα και δεν μπορούσα να σκέφτομαι τις μεταγραφές, καθώς δυσκολευτήκαμε για να πάρουμε την πρόκριση. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε λιγότερους τραυματισμούς. Εκεί θα πρέπει να εστιάσουμε για την ώρα”, τόνισε ο Τούχελ.

Παρά τις απουσίες, η Παρί θέλει τους τρεις βαθμούς στο αυριανό παιχνίδι προκειμένου να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Υπενθυμίζεται ότι οι Παριζιάνοι έχουν προκριθεί και στη νοκ άουτ φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί θα τους περιμένει η Μπαρτσελόνα του Λιονέλ Μέσι, στο πιο ενδιαφέρον ζευγάρι της διοργάνωσης.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ