ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Δεν ανησυχεί για τον Βέρνερ ο Λάμπαρντ!

Ο Τίμο Βέρνερ δεν σκοράρει, παραδέχεται ότι τα έχει βρει σκούρα στην Πρέμιερ Λιγκ, παρόλα αυτά ο Φρανκ Λάμπαρντ δεν ανησυχεί.

Δεν ανησυχεί για τον Βέρνερ ο Λάμπαρντ!

Ο Τίμο Βέρνερ για ένα ακόμα παιχνίδι της Τσέλσι έμεινε «άσφαιρος». Μπορεί η ομάδα του να έβαλε τρία γκολ, εκείνος όμως δεν τα κατάφερε και απέδεικε ξανά ότι το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε περίοδο ντεφορμαρίσματος. Ο περσινός δεύτερος σκόρερ στη Bundesliga με 28 γκολ έχει βρει δίχτυα μόλις τέσσερις φορές σε 14 εμφανίσεις με τη φανέλα των Λονδρέζων, ενώ το τελευταίο του γκολ ήταν στις 7 Νοεμβρίου.

Ο Βέρνερ σε δηλώσεις του πριν από το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του, παραδέχτηκε ότι τα πράγματα στην Πρέμιερ είναι δύσκολα για εκείνον. Όσο κι αν περίμενε ότι θα είναι δύσκολα, το κακό για εκείνον είναι μεγαλύτερο. Και αυτό είναι κάτι που παραδέχεται ο Γερμανός.

Συγεκριμένα είχε αναφέρει: «Πάντα υπάρχει πίεση όταν έρχεσαι σε μία νέα ομάδα. Νομίζω όμως ότι μπορεί να την χειριστώ. Δεν είναι κάτι νέο για εμένα. Η πίεση είναι μεγαλύτερη βέβαια από τα προηγούμενα χρόνια αλλά θεωρώ πως οι καλοί ποδοσφαιριστές γίνονται καλύτεροι δουλεύοντας υπό αυτή την πίεση. Η Πρέμιερ Λιγκ είναι διαφορετική από την Μπουντεσλίγκα και πιο δύσκολο πρωτάθλημα απ’ ότι το περίμενα. Η αρχή μου στην Τσέλσι ήταν καλή αλλά τώρα μετά από τόσα πολλά παιχνίδια δυσκολεύομαι λίγο. Είναι δύσκολο όταν παίζεις σερί ματς. Είναι δύσκολο να είσαι ο καλύτερος σε κάθε αγώνα αλλά δεν παύει να είναι διασκεδαστικό να παίζεις στην Premier League». Δεν ανησυχεί για τον Βέρνερ ο Λάμπαρντ!

Αυτές τις δηλώσεις κλήθηκε να σχολιάσει ο Φρανκ Λάμπαρντ, ο οποίος και εξέφρασε την αισιοδοξία του για τον Γερμανό στράικερ, τονίζοντας πως σύντομα θα επανέλθει στα γκολ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φρανκ Λάμπαρντ

«Δεν ανησυχώ καθόλου. Κάθε επιθετικός θέλει να σκοράρει γκολ και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Τίμο ήταν και είναι μία εξαιρετική μεταγραφή για εμάς, δεδομένου του πρότερου αγωνιστικού του βίου. Δεν παύει, όμως, να είναι ένας ποδοσφαιριστής που ήρθε σε ένα καινούργιο πρωτάθλημα. Πρέπει να βρει χρόνο για να εξοικειωθεί με τις συνθήκες του. Νομίζω είναι υπερβολικά τα όσα ακούγονται για τον Τίμο Βέρνερ. Βοηθάει πολύ την ομάδα σε όλους τους τομείς. Όσο συνεχίζει να δουλεύει τόσο σκληρά, είμαι σίγουρος πως οι κόποι του θα ανταμειφθούν. Θα αρχίσει να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα συνεχώς».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ