ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Επίσημο: Ο Ίκερ Κασίγιας επέστρεψε στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Ίκερ Κασίγιας επιστρέφει και επίσημα στην οικογένεια της Ρεάλ Μαδρίτης αναλαμβάνοντας χρέη εκτελεστικού διευθυντή στην ομάδα της καρδιάς του.

Επίσημο: Ο Ίκερ Κασίγιας επέστρεψε στη Ρεάλ Μαδρίτης

Καλύτερα δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει η ημέρα για τους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης. Η «Βασίλισσα» το πρωί της Τρίτης έκανε γνωστή την επιστροφή του Ίκερ Κασίγιας στον σύλλογο. Ο παλαίμαχος Ισπανός τερματοφύλακας βρίσκεται ξανά στην ομάδα που αγάπησε όσο λίγοι. Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε γνωστή τη πρόσληψη του 39χρονου στη θέση του αναπληρωτή εκτελεστικού διευθυντή της ομάδας.

Μετά από πέντε χρόνια απουσίας ο Κασίγιας επανέρχεται στη Ρεάλ Μαδρίτης. Μια συμφωνία η οποία αναμενόταν να συμβεί εδώ και καιρό επισφραγίζεται σήμερα. Ο πρόεδρος του συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ είναι ο άνθρωπος που ανέλαβε προσωπικά το θέμα της επιστροφής του Ισπανού στην ομάδα. Γνωρίζοντας καλά την αγάπη του 39χρονου για τη «Βασίλισσα», ο Πέρεθ δίνει στον Κασίγιας μια θέση από την οποία μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Κασίγιας

Ο Ίκερ Κασίγιας έψαχνε χρόνια αυτή την επανασύνδεση με την αγαπημένη του ομάδα. Ίσως από την ημέρα που την αποχωρίστηκε. Το 2015 ήταν μια κομβική χρονιά για εκείνον. Οι σχέσεις του με τη Ρεάλ Μαδρίτης δοκιμάστηκαν έντονα, με το τότε προπονητή της ομάδας Ζοσέ Μουρίνιο να θέτει τον παίκτη στο περιθώριο. Με τον Κέιλορ Νάβας να παίρνει φανέλα βασικού ο Κασίγιας δεν είχε άλλη επιλογή από την αποχώρηση από τη Μαδρίτη.

Την κατάλληλη στιγμή ο Κασίγιας στη Μαδρίτη

Η μετακίνηση του στη Πορτογαλία και τη Πόρτο του χάρισε ψυχική ηρεμία. Λίγα χρόνια αργότερα ήρθε το τέλος της καριέρας του με αυτή να πραγματοποιείται κάπως βίαια. Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε καθιστούσε σαφές πως θα έπρεπε να τερματίσει κάθε είδους επαγγελματική αθλητική δραστηριότητα.

Τώρα όμως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Ο Ίκερ Κασίγιας είναι ξανά στην ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε όσο λίγοι. Η Ρεάλ Μαδρίτης χρειάζεται προσωπικότητες που γνωρίζουν πως να διαχειριστούν δύσκολες καταστάσεις. Ο 39χρονος είναι ένας από αυτούς. Η ομάδα βρίσκεται φέτος σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι. Πρέπει να διατηρηθεί στο υψηλότερο επίπεδο και παράλληλα το καλοκαίρι να αλλάξει ριζικά το ρόστερ της.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ