ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

Η Ατλέτικο «κατάπιε» τη Σοσιεδάδ στο Ανοέτα (vid)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης «έπνιξε» τη Σοσιεδάδ στο σπίτι της και έφυγε με μεγάλη νίκη (0-2) από το Ανοέτα, η οποία την φέρνει μόνη πρώτη στη κορυφή της Λα Λίγκα.

Η Ατλέτικο «κατάπιε» τη Σοσιεδάδ στο Ανοέτα (vid)

Ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής της Λα Λίγκα διεξήχθη στο Ανοέτα. Εκεί η 3η της βαθμολογία Ρεάλ Σοσιεδάδ φιλοξένησε την πρωτοπόρο στη κατηγορία, Ατλέτικο Μαδρίτης. Δύο ομάδες που φέτος παρουσιάζονται εξαιρετικές δείχνοντας διάρκεια στο παιχνίδι τους. Έτσι το αποψινό παιχνίδι αποτέλεσε πρόκληση και για τους δύο, με τον νικητή να παίρνει πολλαπλά οφέλη.

Από το πρώτο λεπτό αμφότερες έδειξαν διάθεση πρώτα να θωρακίσουν τα μετόπισθεν. Στο πρώτο ημίχρονο η Ρεάλ Σοσιεδάδ ήταν αυτή που είχε περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια της. Με τον Νταβίντ Σίλβα σε ρόλο οργανωτή οι Βάσκοι προσπάθησαν να διασπάσουν τη μαδριλένικη άμυνα ωστόσο ουδέποτε τα κατάφεραν. Σοσιεδάδ Ατλέτικο

Οι «Ροχιμπλάνκος» παρουσιάστηκαν αρκετά συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι τους. Οι Λεμάρ και Κορέα προσπάθησαν να δημιουργήσουν κινδύνους όμως κάθε τους προσπάθεια ανακόπηκε εύκολα από την άμυνα της Σοσιεδάδ. Έτσι μοιραία το πρώτο ημίχρονο έμεινε στο απόλυτο μηδέν. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια έχοντας δημιουργήσει ελάχιστες καλές στιγμές στα αντίπαλα καρέ.

H Ατλέτικο βρήκε τον τρόπο να φύγει νικήτρια

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα άλλαξε άρδην. Σε αυτό βοήθησε το γρήγορο γκολ της Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι πρωτοπόροι της Λα Λίγκα πήραν το προβάδισμα χάρις τη δυνατή κεφαλιά του Μάριο Χερμόσο. Ο έμπειρος αμυντικός εκμεταλλεύτηκε την όμορφη εκτέλεση φάουλ του Κόκε κερδίζοντας παράλληλα τον αντίπαλο αμυντικό.

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ στη συνέχεια προσπάθησε να αντιδράσει όμως βρήκε απέναντι της μια πολύ διαβασμένη απόψε Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι φιλοξενούμενοι έδωσαν χώρο περιμένοντας τη κατάλληλη στιγμή να χτυπήσουν στην αντεπίθεση και να καθαρίσουν το «τρίποντο». Αυτό τελικά συνέβη στο 72′ με τον Μάρκος Γιορέντε να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Η φάση ξεκίνησε από τους Καράσκο και Σουάρες. Ο Ουρουγουανός έσπασε τη μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής και από κει ο Γιορέντε έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Μέχρι το φινάλε η Ατλέτικο κατάφερε με ευκολία να διαχειριστεί το καθαρό της προβάδισμα. Το τελικό σφύριγμα βρήκε την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε να πανηγυρίζει ένα σπουδαίο τρίποντο σε μια πολύ δύσκολη έδρα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ