ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Πρώτο “χτύπημα” για την Λίβερπουλ, ανακοινώνει Σάντσες!

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα η Λίβερπουλ ήρθε σε συμφωνία με την Λιλ για την απόκτηση του 23χρονου μέσου, Ρενάτο Σάντσες!

Πρώτο “χτύπημα” για την Λίβερπουλ, ανακοινώνει Σάντσες!

Η Λίβερπουλ δεν συνηθίζει να προχωράει σε μεταγραφικές κινήσεις κατά την διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Όμως η φετινή σεζόν είναι σίγουρα… περίεργη και οι πρωταθλητές της Πρέμιερ Λιγκ έχουν διαφοροποιήσει λίγο το πλάνο τους. Είναι δεδομένο πως με τα συνεχόμενα ματς και τους πολλούς τραυματισμούς, ο Γιούργκεν Κλοπ… πρέπει να βρίσκει καθημερινά νέες λύσεις. Μέχρι στιγμής τα έχει καταφέρει εξαιρετικά και η ομάδα του έχει ανταπεξέλθει…

Πάντως ο Γερμανός τεχνικός θέλει να φέρει στο Άνφιλντ έναν ποδοσφαιριστή, τον οποίον έχει ξεχωρίσει εδώ και αρκετά χρόνια. Συγκεκριμένα, ο Κλοπ, ζήτησε από την διοίκηση της ομάδας να προχωρήσει στην άμεση απόκτηση του Ρενάτο Σάντσες από την Λιλ!

Ο Πορτογάλος άσσος έγινε γνωστός από τος εμφανίσεις του σε Μπενφίκα και Μπάγερν Μονάχου, με την Λιλ να τον αποκτά το καλοκαίρι του 2019 από τους Βαυαρούς έναντι 20 εκατ. ευρώ. Το συμβόλαιο του με τους Γάλλους λήγει το καλοκαίρι του 2023, όμως δύσκολα θα παραμείνει στην Λιγκ Α!

Ο ίδιος επιθυμεί να αποχωρήσει και να κάνει το βήμα παραπάνω πηγαίνοντας σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και η Λίβερπουλ του δίνει δικαίωμα στο όνειρο. Οι πρωταθλητές της Πρέμιερ Λιγκ έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την Λιλ εδώ και μερικές εβδομάδες και φαίνεται πως οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία.

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτουν Μέσα από την Αγγλία, η Λίβερπουλ θα βγάλει από τα ταμεία της 20 εκατ. ευρώ προκειμένου να φέρει τον 23χρονο μέσο στο Άνφιλντ. Μένει να δούμε αν θα παραμείνει δανεικός για 6 μήνες στην Λιλ ή αν θα ενσωματωθεί τον Γενάρη στους reds. Ο Κλοπ θα πάρει την τελική απόφαση.

Αν δεν συμβεί κάτι… συγκλονιστικό, τότε ο Πορτογάλος αναμένεται να είναι ο αντικαταστάτης του Βαϊνάλντουμ, ο οποίος θα αποχωρήσει. Πιθανότερος προορισμός για τον Ολλανδό μέσο είναι η Ίντερ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ