ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Ταράζει τα νερά με Όμπλακ η Παρί!

Ο Γιαν Όμπλακ έχει μπει ξανά στο στόχαστρο της Παρί Σεν Ζερμέν, με τα δεδομένα να είναι πιο ευνοϊκά για τη μεταγραφή σε σχέση με παλιά.

Ταράζει τα νερά με Όμπλακ η Παρί!

Ο Γιαν Όμπλακ εδώ και πολύ μεγάλο διάστημα είναι ο στυλοβάτης της άμυνας της Ατλέτικο Μαδρίτης. Αποτελεί έναν από τους καλύτερους και πιο σταθερούς τερματοφύλακες της Ευρώπης. Στους ροχιμπάνκος έχει βρει το λιμάνι του και περνάει καλά. Παρόλα αυτά, κατά καιρούς υπάρχει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του χωρίς όμως ποτέ κάποια υπόθεση να έχει προχωρήσει.

Μπορεί η περίοδος να μην το «σηκώνει» αλλά νέα σενάρια έχουν προκύψει για το μέλλον του Όμπλακ. Η «Daily Mail» μπλέκει τον τερματοφύλακα των Ισπανών σε σενάρια μεταγραφής. Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, η Παρί Σεν Ζερμέν αναθερμαίνει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Σλοβένου τερματοφύλακα και έχει ήδη προσεγγίσει μέσω τρίτων την Ατλέτικο. Ταράζει τα νερά με Όμπλακ η Παρί!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο ισπανικός σύλλογος δεν εμφανίζεται πλέον τόσο απόλυτος όσο στο παρελθόν και αφήνει ανοιχτό παράθυρο πώλησης του 27χρονου γκολκίπερ. Τα οικονομικά προβλήματα που έχει προκαλέσει η πανδημία έχει αλλάξει τα δεδομένα. Μέχρι τώρα οι ροχιμπλάνκος δεν σκέφτονταν με τίποτα να πουλήσουν τον γκολκίπερ τους. Τώρα όμως, η πίεση είναι μεγάλη. Και η πίεση μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα.

Αρχίζει και ο ίδιος ο Όμπλακ να βλέπει τα πράγματα με άλλο μάτι

Την ίδια στιγμή που το δημοσίευμα υποστηρίζει πως η Ατλέτικο έχει βάλει νερό στο κρασί της, και ο ίδιος ο Όμπλακ φαίνεται να βλέπει με καλό μάτι τη μεταγραφή του σε άλλη ομάδα. Ο Όμπλακ έχει περάσει μεγάλο διάστημα στη Μαδρίτη. Έχει κερδίσει αρκετά αλλά έχει δώσει και ακόμα περισσότερα. Για αυτό λοιπόν, είναι πλέον ανοιχτός για μεταγραφή ώστε να μπορέσει να κερδίσει και εκείνος περισσότερους τίτλους. Ο Σλοβένος νιώθει έτοιμος να κάνει το βήμα και να πάει σε μία ομάδα που ο πρωταθλητισμός θα είναι ακόμα περισσότερο επιτακτικός.

Σε κάθε περίπτωση, οι ροχιμπλάνκος”δεν συζητούν το ενδεχόμενο παραχώρησης του διεθνή τερματοφύλακα κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και οι όποιες εξελίξεις μετατίθενται για το καλοκαίρι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ