ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

H Ρεάλ μεγαλώνει το σερί και βλέπει πάλι κορυφή (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης τα βρήκε σκούρα απέναντι στη Γρανάδα όμως επιβλήθηκε με 2-0 χάρις τα τέρματα των Κασεμίρο και Μπενζεμά. Στη κορυφή η «Βασίλισσα».

H Ρεάλ μεγαλώνει το σερί και βλέπει πάλι κορυφή (vid)

Άλλο ένα παιχνίδι για τη Ρεάλ Μαδρίτης του Ζινεντίν Ζιντάν. Αυτή τη φορά η «Βασίλισσα» υποδέχθηκε στο Αλφρέντο Ντι Στέφανο την αξιόμαχη Γρανάδα στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής της Λα Λίγκα. Έχοντας φτιάξει ένα σερί νικών οι Μαδριλένοι ήθελαν να πανηγυρίσουν ακόμη μία νίκη. Ένα τρίποντο που θα τους διατηρούσε ξανά σε τροχιά κορυφής.

Η Γρανάδα όμως δεν δείχνει φέτος να είναι για κανέναν εύκολος αντίπαλος. Αυτό φάνηκε και απόψε. Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μπλοκάρουν το παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι γηπεδούχοι μπορεί να είχαν τη κατοχή της μπάλας ωστόσο αυτή δε μετουσιώθηκε ποτέ σε επικίνδυνες στιγμές στα αντίπαλα καρέ.

Απεναντίας η Γρανάδα δίνοντας έμφαση στη ταχύτητα προσπάθησε να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα της «Βασίλισσας». Παρόλα αυτά όσες επικίνδυνες στιγμές επιχείρησαν οι φιλοξενούμενοι βρήκαν σε ετοιμότητα την άμυνα της Ρεάλ και τον Τιμπό Κουρτουά. Τελικά το πρώτο 45λεπτο ολοκληρώθηκε στο μηδέν με τις δύο ομάδες να αφήνουν υποσχέσεις για ένα εξίσου σκληρό ματς και στην επανάληψη. Ρεάλ

Πολύ καλύτερη στην επανάληψη η Ρεάλ Μαδρίτης

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίστηκε περισσότερο πιεστική. Με τους Ασένσιο, Βαλβέρδε και Μπενζεμά οι Μαδριλένοι δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα. Στο 54′ ο Μάρκος Ασένσιο είδε τη μπάλα να βρίσκει το δοκάρι σε εκπληκτική του προσπάθεια με τακουνάκι. Στη συνέχεια της φάσης Βαλβέρδε και Λούκας έχασαν την ευκαιρία να σκοράρουν. τρία λεπτά αργότερα όμως έγινε το… μοιραίο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρήκε τον σκόρερ στο πρόσωπο του Κασεμίρο. Ο Βραζιλιάνος μέσος πάτησε περιοχή επωφελήθηκε την άψογη σέντρα του Ασένσιο και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Το τέρμα αυτό απομάκρυνε κάθε άγχος από πλευράς «Βασίλισσας». Στη συνέχεια το παιχνίδι άνοιξε με τη Γρανάδα να αναζητά με άναρχο τρόπο την ισοφάριση. Στο 77′ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Κασεμίρο μέσα στη περιοχή. Η φάση ελέγχθηκε από το VAR με τον διαιτητή της αναμέτρησης να μην καταλογίζει την εσχάτη των ποινών.

Το ισχνό 1-0 διατηρήθηκε μέχρι τις καθυστερήσεις του αγώνα. Εκεί ο Καρίμ Μπενζεμά με όμορφο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Το νικηφόρο σερί της «Βασίλισσας» συνεχίστηκε, με την ομάδα του Ζιντάν να επιστρέψει ξανά στη κορυφή. Εκεί οι Μαδριλένοι βρίσκουν τη συμπολίτισσα Ατλέτικο, με τους «Ροχιμπλάνκος» να έχουν δύο παιχνίδια λιγότερα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ