ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Η Μίλαν φύλαγε το καλύτερο για το τέλος του 2020 (vid)

Με ένα buzzer beater από τον Τέο Ερνάντεζ, η Μίλαν κέρδισε τη Λάτσιο με 3-2 και θα γιορτάσει το τέλος του 2020 στην κορυφή της Serie A

Η Μίλαν φύλαγε το καλύτερο για το τέλος του 2020 (vid)

Στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Serie A, η Μίλαν υποδέχθηκε τη Λάτσιο στο “Σαν Σίρο”. Η Μίλαν αν και ήταν κατώτερη από τη Λάτσιο για 60 λεπτά βρήκε τα ψυχικά αποθέματα για να κερδίσει στο τελευταίο λεπτό με 3-2. Έτσι, οι “ροσονέρι” αναρριχήθηκαν στην κορυφή της Serie A, 1 πόντο μπροστά από την Ίντερ. Η Λάτσιο από τη μεριά της έχασε πολύτιμο έδαφος μένοντας στους 21 βαθμούς και την 8η θέση.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Οι “ροσοενερί” ήταν φανερά καλύτεροι στο ξεκίνημα του παιχνιδιού. Πρώτοι στις μονομαχίες και κυκλοφορώντας καλύτερα τη μπάλα μετουσίωσαν την υπεροχή τους σε ένα γκολ μόλις στο 10ο λεπτό.

Ειδικότερα, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσαλχάνογλου, ο Ρέμπιτς με κεφαλιά νίκησε το Ρέινα για το 1-0 στο 10ο λεπτό. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Κροάτη στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι “λατσιάλι” επιχείρησαν να απαντήσουν άμεσα αλλά η προσπάθεια του Μάρουσιτς πέρασε λίγο άουτ.

Πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, η ομάδα του Πιόλι πέτυχε και 2ο τέρμα. Ειδικότερα, ο Ρέμπιτς κέρδισε πέναλτι και ο Τσαλχάνογλου ευστόχησε για το 2-0.

Η Λάτσιο μπήκε ξανά στο παιχνίδι στο 27ο λεπτό. Μετά τη χρήση του VAR, o διαιτητής καταλόγισε ένα πολύ αυστηρό πέναλτι εις βάρος του Μαλούλου. Ο Ιμόμπιλε αστόχησε στο πέναλτι αλλά ο Λουίς Αλμπέρτο με το ριμπάουντ μείωσε σε 2-1.

Αυτό το γκολ άλλαξε πλήρως τις ισοροπίες του παιχνιδιού. Μέχρι το τέλος του πρώτου 45λεπτου, η Λάτσιο είχε αναλάβει τα ηνία του αγώνα κυριαρχώντας στη μεσαία γραμμή. Από την άλλη πλευρά, οι “ροσονέρι” είχαν κλειστεί στο καβούκι τους και έμοιαζαν να κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή.

Η Μίλαν πιστεύει στον δικό της Τεό

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, η Λάτσιο παρέμενε η ανώτερη ομάδα και απείλησε με τον Μουρίκι στο 49΄να πλασάρει άουτ.

Η ομάδα του Ιντζάγκι πήρε αυτό που άξιζε στο 59ο λεπτό. Μετά από εξαιρετική κυκλοφορία, ο Μιλίνκοβιτς Σάβιτς βρήκε τον Ιμόμπιλε με υπέροχο τρόπο και ο Ιταλός φορ ισοφάρισε με δύσκολο τελείωμα σε 2-2.

Η Μίλαν μετά την ισοφάριση άρχισε να ανεβάζει τα ποσοστά κατοχής της. Ωστόσο, συνέχισε να φαίνεται ότι η Λάτσιο έβγαζε υπεραριθμίες στη μεσαία γραμμή, με τους Τονάλνι και Κρούνιτς να μην μπορούν να κάνουν καλά τον Λουίς Αλμπέρτο.

Οι συνεχόμενες αλλαγές και από τις 2 ομάδες “χάλασαν” το ρυθμό του παιχνιδιού, με την κούραση να κάνει της εμφάνιση τους για τους παίκτες και των 2 ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

Ακόμα και έτσι, όμως, η Μίλαν είχε τις ευκαιρίες της να πάρει το παιχνίδι στο τέλος. Ωστόσο, ο Ρέμπιτς αποδεικνυόταν μοιραίος, καθώς έχασε διπλή ευκαιρία στο 86ο λεπτό να πετύχει το γκολ της νίκης.

Εκεί όπου όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα λήξει ισόπαλο, ο Τέο Ερνάντεζ είχε διαφορετική άποψη. Στο 92ο λεπτό μετά από στημένη φάση, με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-2. Έτσι, η Μίλαν θα αλλάξει χρόνο στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ