ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
Ντόρτμουντ – Παρί: ΔΥΟ δοκάρια σε λίγα δευτερόλεπτα από Μπαπέ και Χακίμι! (vid)
Η Ρεάλ ήδη ετοιμάζει φιέστα στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα πριν την Μπάγερν!
Το πρώτο μεγάλο stop του Ντοναρούμα κόντρα στην Ντόρτμουντ! (vid)
Ντόρτμουντ – Παρί: Θύμισε Χάαλαντ η γκολάρα του Φύλκρουγκ! (vid)
Ο κόσμος της Ντόρτμουντ έδωσε… ρέστα στο ματς με την Παρί! (vid)
O Κόντε θέλει την μεγάλη επιστροφή στην Τσέλσι!
Μαρτύρησε τον Ζιρού ο προπονητής του: «Φεύγει για MLS»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Ηγετικό μήνυμα από Κριστιάνο μετά την ήττα από τη Φιορεντίνα!

Το δικό του μήνυμα προς τους φίλους, οπαδούς και συμπαίκτες του στη Γιουβέντους, έστειλε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά την εντός έδρας ήττα με τη Φιορεντίνα.

Ηγετικό μήνυμα από Κριστιάνο μετά την ήττα από τη Φιορεντίνα!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι μόνο σπουδαίος παίκτης. Είναι μία ηγετική φυσιογνωμία. Τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Ο Πορτογάλο φορ το έχει δείξει πολλές φορές. Όχι στα λόγια, αλλά με πράξεις.

Η Γιουβέντους το βράδυ της Τρίτης (22/12) γνώρισε μία από τις πιο βαριές της ήττες τα τελευταία χρόνια. Έχασε στην έδρα της από τη Φιορεντίνα με σκορ 3-0! Το 2020 ήταν μία δύσκολη χρονιά για όλους.

Όχι μόνο τον απλό κόσμο, αλλά και τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είδαν το πρόγραμμά τους να αλλάζει. Όπως και η ζωή τους. Έγινε πιο απαιτητικό. Πιο δύσκολο. Πιο σκληρό. Αυτό, όπως ήταν λογικό και επόμενο, επηρέασε τον τρόπο παιχνιδιού τους.

Παρόλα αυτά ο Κριστιάνο δεν μπορούσε να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του. Όχι μετά από μία τέτοια εμφάνιση που έφερε και μία βαριά ήττα. Tα είπε έξω από τα δόντια ο Κριστιάνο!

Tα είπε έξω από τα δόντια ο Κριστιάνο!

Δεν είναι η πρώτη φορά. Είναι ίσως ένας από τους λόγους που τον κάνουν κορυφαίο. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κάθε φορά και κάθε μέρα ζητάει πιο πολλά. Όχι μόνο από τους άλλους. Αλλά και από τον ίδιο του τον εαυτό.

Γι’ αυτό το λόγο και δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του. Είπε τα πράγματα, όπως τα βλέπει, λίγο μετά την εντός έδρας ήττα από τη Φιορεντίνα με σκορ 3-0.

“Χθες κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι κόντρα στη Φιορεντίνα. Μία απαράδεκτη εμφάνιση με την οποία και κλείσαμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις για το 2020. Μία… ειδική χρονιά από πολλές και διαφορετικές παραμέτρους. Άδεια γήπεδα, πρωτόκολλα υγείας, παιχνίδια εξ αναβολής, μία πολύ δύσκολη χρονιά.

Ωστόσο, όλα αυτά δεν αποτελούν δικαιολογίες για κανέναν από εμάς. Ξέρουμε ότι μπορούμε και πρέπει να γίνουμε καλύτεροι, προκειμένου να παίξουμε καλύτερα και να πάρουμε πιο πολλές νίκες με τον δικό μας τρόπο. Είμαστε η Γιουβέντους. Κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορούμε να ανεχτούμε τίποτα λιγότερο από την τελειότητα σε όλο της το μεγαλείο μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Θέλω να πιστεύω ότι αυτή η μικρή αναποδιά θα μας κάνει πιο δυνατούς και ότι θα επιστρέψουμε πιο ενωμένοι από ποτέ. Ξέρουμε ότι η σεζόν έχει πολύ δρόμο ακόμα μπροστά της και πιστεύουμε ότι στο τέλος θα πανηγυρίζουμε μαζί με τους οπαδούς μας, όπως έχουμε κάνει τόσες και τόσες φορές κατά το παρελθόν.

Πιστέψτε σε εμάς. Εμπιστευτείτε μας τόσο, όσο εμείς εμπιστευόμαστε εσάς και θα τα καταφέρουμε”, τα λόγια του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ