Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προς… Μάιο το Γιουβέντους-Νάπολι!
Γιουβέντους

Προς… Μάιο το Γιουβέντους-Νάπολι!

Η δικαίωση της Νάπολι φέρνει... πονοκέφαλο στη Serie A, η οποία πλέον πρέπει να χωρέσει στο καλεντάρι της το ματς των παρτενοπέι με τη Γιουβέντους!

23.12.2020 | 19:48

Κανονικά θα διεξαχθεί τελικά το ματς της Γιουβέντους με τη Νάπολι για το πρωτάθλημα της Ιταλίας, που αναβλήθηκε από τον Οκτώβριο. Ενώ αρχικά κατακυρώθηκε 3-0 στα χαρτιά υπέρ των «μπιανκονέρι», λόγω υπαιτιότητας της Νάπολι που δεν κατέβηκε στο γήπεδο να παίξει.

Από Οκτώβρη… Μάη!

Η Νάπολι δικαιώθηκε, ωστόσο, μετά από τρεις εφέσεις και ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά. Απλά το θέμα πλέον είναι, πότε; Ήδη το καλεντάρι της Serie A είναι επιβαρυμένο. Και δύσκολα θα βρεθεί ημερομηνία τώρα κοντά.

Συνεπώς όλα δείχνουν… Μάιο! Ναι, ένα ματς που ήταν να γίνει Οκτώβριο (αρχές σεζόν δηλαδή), λογικά θα διεξαχθεί τον Μάιο του 2021 (στο τέλος της χρονιάς)! Τα ιταλικά Μέσα αναφέρουν πως πιθανότερος μήνας είναι αυτός για να διεξαχθεί η αναμέτρηση.

Και τον Ιανουάριο θα μπορούσε να προγραμματιστεί ο αγώνας, αλλά στις 20 του μηνός είναι ο μεταξύ τους τελικός του Super Cup Ιταλίας. Άρα άκυρος ο Γέναρης. Το μόνο σενάριο για να γίνει νωρίτερα από τον Μάιο το ματς, είναι να αποκλειστούν αμφότερες ΑΜΕΣΑ από τα νοκ άουτ του Champions και του Europa League.

Η μεν Γιουβέντους αγωνίζεται στους «16» του UCL κόντρα στην Πόρτο και η δε Νάπολι με τη Γρανάδα στους «32» του Europa. Δύσκολα θα αποκλειστούν και οι δύο. Αλλά όλα γίνονται…

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version