ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ligue 1

Τι να κάνει τον Πελέ η Παρί όταν έχει τον… Πεμπελέ! (vid)

Ο πιτσιρικάς της Παρί Σεν Ζερμέν, Τιμοτέ Πεμπελέ, ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ και τον δρόμο για την εντός έδρας νίκη με σκορ 4-0 επί του Στρασβούργου.

Τι να κάνει τον Πελέ η Παρί όταν έχει τον… Πεμπελέ! (vid)

Στην Παρί Σεν Ζερμέν των πολλών αστέρων και των πολλών χρημάτων δύσκολα βλέπουμε νέα πρόσωπα. Πιτσιρικάδες που δεν κόστισαν τρελά ποσά. Αναφερόμαστε δια της… πλαγίου στον Τιμοτέ Πεμπελέ.

Ο νεαρός αμυντικός των πρωταθλητών Γαλλίας ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ (και στην ουσία έκανε το πιο δύσκολο) για την εντός έδρας νίκη των πρωτευουσιάνων επί του Στρασβούργου με σκορ 4-0 στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος. 

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Τυχαίο ή όχι; Αλλά φέτος η Παρί Σεν Ζερμέν έχει κάνει τις πιο πολλές “γκέλες” από τότε που έγινε η ομάδα των τελευταίων -περίπου- δέκα ετών. Οι παίκτες του Τόμας Τούχελ έχουν δείξει ότι μπορούν να κάνουν τα εύκολα δύσκολα, αλλά και το ανάποδο. Το εντός έδρας ματς με το Στρασβούργο έδειχνε πως ανήκε στην πρώτη κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης είχαν την κατοχή και έδειχναν πως μπορούν να σημειώσουν κάποιο γκολ που θα έκανε τη ζωή τους πολύ πιο εύκολη. Αυτό ήρθε στο 18′. Όχι από κάποιον γνωστό ήρωα της Παρί. Αλλά από τον 18χρονο Τιμοτέ Πεμπελέ. Ο νεαρός αμυντικός σημείωσε, ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες της γαλλικής ομάδας, βρήκε το κατάλληλο χρονικό σημείο, ώστε να πετύχει το πρώτο του τέρμα με την ανδρική ομάδα.

Από εκεί και πέρα το ματς “πάγωσε”. Δεν είχε πολλές φάσεις ούτε από τη μία, ούτε από την άλλη πλευρά. Παρόλα αυτά η Παρί στο τέλος “ξέσπασε” με τα γνωστά της… πιστόλια. Το 2-0 για τους γηπεδούχους έγινε από τον Κιλιάμ Μπαπέ στο 79′ και κάπου εκεί οι φιλοξενούμενοι παρέδωσαν… πνεύμα.

Όσο καλά τα πήγαν μέχρι εκείνο το σημείο, άλλο τόσο κακό τελείωμα έκαναν. Αλλά ένα παιχνίδι λήγει όταν ο διαιτητής σφυρίξει. Το Στρασβούργο έχασε τα αυγά και τα πασχάλια και η Παρί δεν είχε όρεξη για αστεία. Οπότε ανέλαβε δράση και τιμώρησε σκληρά. Το 3-0 έγινε από τον Γκαγιέ στο 88′ με τον Κιν στο 91′ να υπογράφει το τελικό αποτέλεσμα που ήταν και το 4-0.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ