ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Του… κεφαλιού της η Ίντερ – Κορυφή και περιμένει (vid)

Η Ίντερ μπορεί να δυσκολεύτηκε όμως παρουσιάστηκε σοβαρή και απέδρασε με νίκη (1-2) από την έδρα της Ελλάς Βερόνα, η οποία την φέρνει στη κορυφή της Σέριε Α.

Του… κεφαλιού της η Ίντερ – Κορυφή και περιμένει (vid)

Σπουδαία αναμέτρηση διεξήχθη το βράδυ της Τετάρτης στο Μπεντεγκόντι. Η γηπεδούχος Ελλάς Βερόνα φιλοξένησε τη 2η της βαθμολογίας Ίντερ στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής της Σέριε Α. Ένα παιχνίδι σημαντικό και για τις δύο ομάδες, η κάθε μία για τον δικό της λόγο. Από τη μία οι γηπεδούχοι, οι οποίοι ήθελαν το τρίποντο προκειμένου να αγγίξουν θέσεις Ευρώπης. Από την άλλη η Ίντερ του Αντόνιο Κόντε, με τους «Νεραντζούρι» να φλερτάρουν έντονα με τη κορυφή της βαθμολογίας.

Στα του αγώνα, η Ελλάς Βερόνα στο πρώτο ημίχρονο στάθηκε εξαιρετικά. Απόλυτα συγκεντρωμένοι στο πλάνο τους οι γηπεδούχοι κατάφεραν να περιορίσουν αρκετά τα ατού της ομάδας από το Μιλάνο. Εν πολλοίς η αποστολή τους βγήκε εις πέρας με τους Λουκάκου και Λαουτάρο να μένουν μακριά από την αντίπαλη περιοχή. Ίντερ

Επιθετικά ωστόσο οι γηπεδούχοι έδειξαν να μην μπορούν να απειλήσουν τους αντιπάλους τους. Ελάχιστες φορές μπόρεσαν να φθάσουν στο άλλο μισό του γηπέδου δείχνοντας λίγοι στο σημερινό παιχνίδι. Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες να το ολοκληρώνουν στο 0-0, με την Ίντερ να έχει μια ελαφρά πρωτοβουλία όμως ως εκεί.

O Λαουτάρο έκανε τη διαφορά για την Ίντερ

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να εντείνουν τις προσπάθειές τους. Η ανωτερότητά τους επιβεβαιώθηκε στο 50′ με την Ίντερ να παίρνει κεφάλι στο σκορ. Ο Λαουτάρο Μαρτίνες με σκαστή κεφαλιά στη γωνία άνοιξε το σκορ απομακρύνοντας το άγχος από τους συμπαίκτες του.

To τέρμα του Αργεντινού προκάλεσε την αντίδραση της Βερόνα. Οι γηπεδούχοι λίγα λεπτά αργότερα πάτησαν περιοχή και βρήκαν τον δρόμο για την ισοφάριση. Δράστης για την Ελλάς ο Ίλιτς, με τον ταλαντούχο μέσο να βρίσκεται τη κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο σημείο. Ο Χαντάνοβιτς αδράνησε σε σέντρα των γηπεδούχων, δεν μπλόκαρε τη μπάλα και το πλήρωσε. Ο Ίλιτς στο 63′ με κοντινή προβολή έγραψε το 1-1. Ίντερ

Το σκορ ωστόσο δεν έμεινε για πολύ το ίδιο. Η Ίντερ δεν έδειξε να τρομοκρατείται. Αντιθέτως η ομάδα του Αντόνιο Κόντε επιτέθηκε εκ νέου και με όμορφη προσπάθεια ανέκτησε ξανά το προβάδισμα. Αυτή τη φορά ήταν ο Σκρίνιαρ, με τον έμπειρο αμυντικό με κεφαλιά να γράψει στο 68′ το 1-2. Στο τελευταίο μέρος του αγώνα η Βερόνα προσπάθησε να βρει ξανά γκολ ισοφάρισης ωστόσο αυτή τη φορά δεν τα κατάφερε.

Το τελικό 1-2 έφερε την Ίντερ μόνη πρώτη στη κορυφή με 33 βαθμούς δύο πάνω από τη Μίλαν, με τους «Ροσονέρι» να έχουν παιχνίδι λιγότερο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ