ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μάντσεστερ Σίτι: Οι πέντε ηχηρές απουσίες στο ντέρμπι με την Άρσεναλ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Αισιοδοξία στη Μίλαν για παραμονή Τσαλχάνογλου!

Λίγο μετά το ματς με τη Λάτσιο, ο Στέφανο Πιόλι εμφανίστηκε αισιόδοξος πως ο Χακάν Τσαλχάνογλου θα παραμείνει τελικά στη Μίλαν και τη νέα σεζόν

Αισιοδοξία στη Μίλαν για παραμονή Τσαλχάνογλου!

Μπορεί να ακούστηκαν πολλά για τις σχέσεις του Χακάν Τσαλχάνογλου με τη Μίλαν, όμως ο Τούρκος μέσος παραμένει βασικό στέλεχος της ομάδας του Πιόλι. Μάλιστα, ο Τσαλχάνογλου ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της νίκης των “ροσονέρι” επί της Λάτσιο.

Ο πρώην άσος της Λεβερκούζεν πέτυχε ένα γκολ, ενώ σημείωσε και δύο ασίστ για το τελικό 3-2. Έτσι, η Μίλαν θα κάνει Χριστούγεννα στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος μετά από πολλά χρόνια. Ο Πιόλι δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για τον 26χρονο παίκτη του.

Ο Τσαλχάνογλου δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα, με το ισχύον συμβόλαιο να εκπνέει το καλοκαίρι του 2021. Έτσι, οι φήμες για το μέλλον του οργιάζουν, καθώς  ο Τσαλχάνογλου δικαιούται να συμφωνήσει με οποιαδήποτε ομάδα θέλει από την 1η Ιανουαρίου.

Ωστόσο, ο Στέφανο Πιόλι παρουσιάστηκε αισιόδοξος με την έκβαση των διαπραγματεύσεων του Τσαλχάνογλου με τη Μίλαν. Θεωρεί ότι στο τέλος θα βρεθεί η “χρυσή τομή” και οι δύο πλευρές θα ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Τσαλχάνογλου

“Ο Τσαλχάνογλου είναι φανταστικός, είναι μια ιδιοφυία στο γήπεδο. Μπορεί να κινηθεί πολύ καλά, ξέρει ακριβώς πώς πρέπει να επιτεθεί και πώς να ενώσει την ομάδα. Πιστεύω ότι ξεχωρίζει μέσα στο γήπεδο. Η ομάδα τον έχει ανάγκη.

Θέλω να συνεχίσει να βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο, είναι παίκτης τοπ κλάσης. Δεν νομίζω πως υπάρχουν προβλήματα. Ο Χακάν είναι μαζί μας και με την ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα θελήσει να μείνει στη Μίλαν, αφού γίνουν οι διαπραγματεύσεις.

Πιστεύω πως όλες οι πλευρές θέλουμε το ίδιο πράγμα. Ο Τσάλχα έχει βελτιωθεί πάρα πολύ και έχει ακόμα περιθώρια βελτίωσης. Σίγουρα μιλάμε για ένα παίκτη, στον οποίο η ομάδα μπορεί να ποντάρει πολλά”, τόνισε ο Στέφανο Πιόλι μετά το χθεσινό αγώνα.

Η Μίλαν εντυπωσιάζει τη φετινή σεζόν. Μετρά 34 βαθμούς μετά τις πρώτες 14 αγωνιστικές. Βρίσκεται στο +1 από την Ίντερ και στο +10 από τη Γιουβέντους, η οποία πάντως έχει ένα ματς λιγότερο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ