ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Νάπολι

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ… ζεσταίνουν τις μηχανές για Ρουίζ!

Όσο ο Φαμπιάν Ρουίζ δε βάζει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τη Νάπολι τόσο οι μεγάλοι της Ισπανίας θα ελπίζουν πως μπορούν να τον αποκτήσουν.

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ… ζεσταίνουν τις μηχανές για Ρουίζ!

Διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν έναν ποδοσφαιριστή σε απαραίτητο για μια ομάδα. Στα 24 του ο Φαμπιάν Ρουίζ αποτελεί ένα από τα σημαντικά κεφάλαια της Νάπολι. Οι «Παρτενοπέι» θέλουν να επενδύσουν μακροχρόνια πάνω του όμως εκείνος δείχνει να σκέφτεται το μέλλον του μακριά από τον ιταλικό νότο.

Ο ταλαντούχος μέσος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Ναπολιτάνους μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Τους τελευταίους μήνες τα ΜΜΕ στη γείτονα χώρα έκαναν λόγο για συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών. Η Νάπολι επιθυμεί να δεσμεύσει το μέλλον του Φαμπιάν Ρουίζ για ακόμη περισσότερα χρόνια.

Οι συζητήσεις ωστόσο φαίνεται πως πέφτουν στο κενό, με την πλευρά του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή να δημιουργεί εμπόδια στη συμφωνία. Αυτό πιθανότατα προκύπτει καθώς ο Ισπανός επιθυμεί να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη. Τα τελευταία δύο χρόνια το όνομα του 24χρονου τοποθετείται συχνά πυκνά στις μεταγραφικές λίστες της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης. Έχοντας λοιπόν αυτό το άκουσμα ο Ρουίζ σκέφτεται πως το καλοκαίρι όλα ευνοούν σε επιστροφή του στην Ισπανία.

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζουν προτάσεις για Ρουίζ

Η παρουσία του στη Νάπολι δεν αποκλείεται να τερματιστεί πρόωρα. Οι «Παρτενοπέι» αντιλαμβανόμενοι τη θέληση του ποδοσφαιριστή να αποχωρήσει δε προτίθενται να σταθούν ως εμπόδιο. Παρόλα αυτά θα επιδιώξουν να επωφεληθούν οικονομικά ζητώντας από τους επίδοξους μνηστήρες ένα ποσό που να υπερβαίνει τα 50 εκατομμύρια ευρώ.

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να χτυπήσουν τη πόρτα της Νάπολι το καλοκαίρι. Αμφότερες επιθυμούν διακαώς την απόκτηση ταλαντούχων γηγενών ποδοσφαιριστών και ο Ρουίζ είναι μια τέτοια περίπτωση. Το θέμα είναι αν στην εποχή της πανδημίας, που τα οικονομικά των ομάδων βρίσκονται σε τραγική κατάσταση μπορούν να φθάσουν τα χρήματα που ζητάει η Νάπολι.

Ο Φαμπιάν Ρουίζ αποτελεί βασικό όπλο του Τζενάρο Γκατούζο στη φετινή Νάπολι. Ο Ισπανός έχει αγωνιστεί σχεδόν σε όλα τα φετινά παιχνίδια της ομάδας σε Ιταλία και Europa League. Όταν όμως έναν ποδοσφαιριστή δεν μπορείς να τον κρατήσεις, τον αποχωρίζεται με το καλύτερο δυνατό όφελος…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ