Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Ασένσιο παραλίγο να πετύχει το γκολ της ζωής του (vid)
Video Hμέρας

Ο Ασένσιο παραλίγο να πετύχει το γκολ της ζωής του (vid)

Η πληθωρική εμφάνιση του Μάρκο Ασένσιο κόντρα στη Γρανάδα θα έκλεινε ακόμη πιο μαγικά αν το δοκάρι δεν του στερούσε ένα απίθανο γκολ.

24.12.2020 | 12:40

H Ρεάλ Μαδρίτης συνέχισε με νίκες τη πορεία της στη φετινή Λα Λίγκα. Το σύνολο του Ζινεντίν Ζιντάν επικράτησε χθες βράδυ της Γρανάδα με 2-0 πετυχαίνοντας 5η διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα. Μεγάλος πρωταγωνιστής – αν και δε σκόραρε – για τους Μαδριλένους ήταν ο Μάρκο Ασένσιο.

Ο Ισπανός επιθετικός θυμήθηκε τα παλιά πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση. Από τα δικά του πόδια προήλθε το γκολ του Κασεμίρο στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ενώ καθ’ όλα τη διάρκεια του αγώνα έδειξε αρκετά επικίνδυνος. Μάλιστα λίγα λεπτά πριν το τέρμα του Βραζιλιάνου λίγο έλειψε να ανοίξει εκείνος το σκορ.

Το δοκάρι του στέρησε ίσως ένα από τα καλύτερα γκολ που θα είχε πετύχει με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο 24χρονος επιχείρησε με τακουνάκι να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα όπως η τύχη δεν ήταν με το μέρος του. Η μπάλα γκέλαρε στο χορτάρι και στη συνέχεια προσέκρουσε στο κάθετο δοκάρι στερώντας του μια ανεπανάληπτη στιγμή.

Η παραλίγο γκολάρα του Μάρκο Ασένσιο

Όπως και χει όμως αυτή δεν ήταν η μοναδική καλή στιγμή για τον ταλαντούχο επιθετικό. Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα ο Ασένσιο έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει τη «Βασίλισσα». Ο Ζινεντίν Ζιντάν χθες κατάλαβε πως μπορεί να υπολογίζει σε ακόμη έναν ποδοσφαιριστή. Δεν είναι τυχαίο πως στο τέλος του αγώνα ο Ασένσιο αναδείχθηκε ως πολυτιμότερος.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δείχνει να έχει αφήσει ολοκληρωτικά πίσω της το κακό ξεκίνημα σε Λα Λίγκα και Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά την ήττα από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ η «Βασίλισσα» τρέχει ένα νικηφόρο σερί έξι αγώνων. Πέντε νίκες για το πρωτάθλημα και μία στην Ευρώπη ενάντια στη Γκλάντμπαχ.

Το κλίμα στην ομάδα έχει αλλάξει προς το καλύτερο με τους ποδοσφαιριστές να ανακτούν τη χαμένη τους ψυχολογία και να ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον. Τώρα οι Μαδριλένοι ξέρουν πως μπορούν να παλέψουν…

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version