ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντόρτμουντ

Ο Χάαλαντ νιώθει τυχερός που άργησε να ψηλώσει

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ νιώθει τυχερός για τον τρόπο που αναπτύχθηκε το σώμα του καθώς τον βοήθησε να εξελιχθεί σαν ποδοσφαιριστής.

Ο Χάαλαντ νιώθει τυχερός που άργησε να ψηλώσει

Η χρονιά που φτάνει στο τέλος της φέρει κατά μεγάλο ποσοστό το σημάδι του Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο Νορβηγός μας συστήθηκε στη Σάλσμπουργκ, μπήκε στη ζωή μας δυναμικά, κάνοντας πράγματα και θαύματα και έδειξε ότι το μέλλον πραγματικά του ανήκει. Σχεδόν ένα χρόνο μετά, ο επιθετικός της Ντόρτμουντ έχει επιβεβαιώσει την αρχική του εικόνα και πλέον χωρίς να υπάρχει καμία δόση υπερβολής, είναι ανάμεσα στους κορυφαίους επιθετικούς της Ευρώπης. Αυτό που τον κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό, είναι ότι πήρε πολύ νωρίς τη μεγάλη μεταγραφή και κατάφερε να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό.

Για έναν παίκτη και μάλιστα της ηλικίας του Χάαλαντ συνήθως είναι πολύ δύσκολο να ανεβαίνει επίπεδο και να μπορεί να προσαρμόζεται αμέσως. Στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, οι ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν σε μία μικρή ομάδα και παίρνουν μεταγραφή, θέλουν χρόνο. Πολλοί από αυτούς δε, δεν τα καταφέρνουν και καθόλου. Ο Νορβηγός όμως είναι μία εντελώς διαφορετική περίπτωση. Δεν καταλαβαίνει από κανόνες. Ξέρει πολυ καλά να στέλνει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Για όποια ομάδα κι αν αγωνίζεται. Όποια φανέλα και αν φοράει. Όποιον κι αν έχει απέναντί του. Αυτό είναι το μεγάλο του χάρισμα. Ο Χάαλαντ νιώθει τυχερός που άργησε να ψηλώσει

Ο Χάαλαντ έχει τρομερά φυσικά προσόντα. Το σώμα του είναι σπάνιο και συνδυάζει κάποια δυσεύρετα χαρακτηριστικά. Αυτά και συνδυασμό με το φονικό του ένστικτο τον κάνουν ακατανίκητο και τρόμο για τις αντίπαλες άμυνες. Η σωματοδομή του Χάαλαντ είναι πολύ βασικό στοιχεί στο παιχνίδι του. Και αυτό, από ότι φαίνεται, το αναγνωρίζει και ο ίδιος ο Νορβηγός. Σύμφωνα με τις τελευταίες του δηλώσεις, ο τρόπος που ανέπτυξε τη σωματική του διάπλαση, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξή του. Και όχι για το προφανές.

«Άργησα να ψηλώσω και με βοήθησε»

«’Ημουνα πολύ τυχερός με τη σωματική εξέλιξη που είχα. Όταν ήμουν μικρός δεν ήμουν ιδιαίτερα ψηλός και άργησα να πάρω το ύψος που έχω τώρα. Αυτό ήταν πολύ σημαντικό για εμένα. Άλλαξε όλο τον τρόπο παιχνιδιού μου. Δεν είμαι ο πιο ψηλός οπότε έπρεπε να βρω άλλους τρόπους. Με βοήθησε να χρησιμοποιώ περισσότερο το μυαλό μου», ανέφερε ο Χάαλαντ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ