ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
Μπαρτσελόνα, τον έδιωξες σαν άχρηστο – Τώρα γίνεται μάχη για την απόκτηση του!
Μπαρτσελόνα: Γιαμάλ… η εκτόξευση – Τα δύο στοιχεία που δείχνουν την εξέλιξη του!
Ποτσετίνο: «Είναι τέρμα λυπημένος! Δώσαμε τόσα χρήματα και έπαιξε μόλις 30’»
Οι δέκα πιο ακριβοί ποδοσφαιριστές στον κόσμο – Λείπουν οι… GOAT (pic)
Φελίπε Μέλο προς Άλβες- Ρομπίνιο: «Αν είχατε βιάσει τη δική μου κόρη θα σας είχα σκοτώσει»
Ο Ντάνι Άλβες μόλις βγήκε από τη φυλακή έκανε το πάρτι της ζωής του!
Ο Ρόδρι κουβαλάει ένα από τα πιο… ακραία σερί που έχουμε δει!
Mundo Deportivo: «Η Μπαρτσελόνα έβγαλε… άχρηστους 4 κορυφαίους προπονητές»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Team Of the Week

Sportsking Awards 2020: Καλύτερος τερματοφύλακας

Ώρα για βραβεία, έξι τερματοφύλακες, έξι σπουδαίες προσωπικότητες διεκδικούν τη πρωτιά στα Sportsking Awards 2020.

Sportsking Awards 2020: Καλύτερος τερματοφύλακας

Το 2020 ολοκληρώνεται και μαζί με αυτό λαμβάνει τέλος ακόμη μία – ημερολογιακή – ποδοσφαιρική χρονιά. Μια χρονιά που και πάλι στον ποδοσφαιρικό πλανήτη οι κορυφαίοι ξεχώρισαν. Αυτούς θα αναλύσουμε προκειμένου να αναδείξουμε τους καλύτερους των καλύτερων. Τα βραβεία Sportsking Awards 2020 ξεκινούν από τη θέση του τερματοφύλακα.

Έξι υποψηφιότητες, έξι τερματοφύλακες που έκαναν τη διαφορά στα πρωταθλήματα που συμμετέχουν. Με τις αποκρούσεις τους και την ηγετική τους προσωπικότητα κατάφεραν να αποσπάσουν το χειροκρότημα και τον σεβασμό συμπαικτών και αντιπάλων. Άλισον Μπέκερ, Μαρκ Αντρέ τερ Στέγκεν, Κέιλορ Νάβας, Τιμπό Κουρτουά, Γιαν Όμπλακ και Μάνουελ Νόιερ. Στο τέλος του κειμένου μπορείτε να ψηφίσετε τον καλύτερο ανάλογα με τα δικά σας κριτήρια.

Μαρκ Αντρέ τερ Στέγκεν – Sportskng Awards 2020

τερ Στέγκεν Sportsking Awards 2020

O Γερμανός τερματοφύλακας για ακόμη μια χρονιά ήταν η σταθερά κάτω από τα δοκάρια της Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί ολοκληρώνουν ένα μέτριο ως κακό 2020 όμως εκείνος προσπάθησε και εν τέλει διασώθηκε. Σταθερός σε κάθε του εμφάνιση, εξαιρετικές αποκρούσεις. Ο τερ Στέγκεν παραμένει ένας εκ των κορυφαίων της θέσης του. Μπορεί να μην πανηγύρισε τίτλο όμως αυτό δεν αναιρεί το πόσο σπουδαίος είναι.

Γιαν Όμπλακ – Sportsking Awards 2020

Όμπλακ Sportsking Awards 2020

Είναι το αστέρι της Σλοβενίας. Ο παίκτης που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σταθερά ως η μία και μοναδική επιλογή του Ντιέγκο Σιμεόνε στη θέση «1» της Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Γιαν Όμπλακ έχει τον τρόπο να βάζει φρένο στα όνειρα των αντίπαλων επιθετικών. Αυτό δείχνει και τη φετινή σεζόν συμβάλλοντας τα μέγιστα στη ξέφρενη πορεία των Μαδριλένων στη Λα Λίγκα. Είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που παίζουν κομβικό ρόλο στο παιχνίδι των «Κοτσονέρος». Ο ορισμός clean sheet συνδέεται άρρηκτα με το όνομά του.

Άλισον Μπέκερ – Sportsking Awards 2020

Τι να πει κανείς για τον Άλισον Μπέκερ. Ο φύλακας άγγελος της Λίβερπουλ που με τις απόλυτες εμφανίσεις του συνέλαβε τα μέγιστα στη κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ένα τρόπαιο το οποίο οι «Κόκκινοι» περίμεναν 30 χρόνια. Εκπληκτικός στις αποκρούσεις του, σταθερός με πολύ σωστές τοποθετήσεις. Ο Βραζιλιάνος συγκαταλέγεται τα τελευταία χρόνια στους κορυφαίους της θέσης του.

Μάνουελ Νόιερ – Sportsking Awards 2020

Ακριβώς έναν χρόνο πριν τα δημοσιεύματα τον ήθελαν εκτός Μπάγερν Μονάχου. Τελικά αυτός όχι μόνο ανανέωσε τη συνεργασία του αλλά την επισφράγισε και με τη κατάκτηση κάθε δυνατού τίτλου. Ο Νόιερ ήταν εκεί όπου οι Βαυαροί τον χρειάστηκαν. Στα κρίσιμα στη Μπουντεσλίγκα, στα μεγάλα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ. Τη τρέχουσα σεζόν συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε. Απόρθητος.

Τιμπό Κουρτουά – Sportsking Awards 2020

Στη πρώτη του σεζόν στη Μαδρίτη και τη Ρεάλ έδειξε να βρίσκεται μακριά από τον καλό του εαυτό. Στη δεύτερη όμως θυμήθηκε αυτά που έκανε στη Τσέλσι. Ο Βέλγος αποτελεί τη βασική και αναντικατάστατη επιλογή του Ζινεντίν Ζιντάν. Πρωταθλητής Ισπανίας με τη Ρεάλ Μαδρίτης και ένας εκ των καλύτερων τερματοφυλάκων. Φέτος συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις οδηγώντας προσφάτως τους Μαδριλένους σε συνεχόμενες «καθαρές» νίκες.

Κέιλορ Νάβας – Sportsking Awards 2020

Νάβας Sportsking Awards 2020

Συνηθίζει να είναι χαμηλών τόνων! Ο Κοσταρικανός μεταπήδησε από τη Μαδρίτη στο Παρίσι όταν ο Τιμπό Κουρτουά πάτησε στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Πέρυσι έκλεισε τη σεζόν φθάνοντας με τους Παριζιάνους στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Για να συμμετάσχει εκεί η Παρί πέρασε αρκετά εμπόδια, παιχνίδια στα οποία ο Νάβας ήταν εξαιρετικός.

Ποιος ήταν ο καλύτερος τερματοφύλακας για το 2020; 

[yop_poll id=”11″]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ