ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
Φενέρμπαχτσέ – Ολυμπιακός: 1-0 οι Τούρκοι με σουτ του Καχβετσί (vid)
Ίντερ: Ο μόνος παίκτης που μπορεί να πουληθεί το καλοκαίρι!
Τρελαμένος ο κόσμος του ΠΑΟΚ, γέμισε το γήπεδο νωρίς νωρίς! (vids)
Οι Τούρκοι προκαλούν με κάθε τρόπο τους παίκτες του Ολυμπιακού! (vid)
Η Τσέλσι «οδεύει ολοταχώς» για την αφαίρεση βαθμών!
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Οι εκλεκτοί του Λουτσέσκου (vid)
«Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις η Λίβερπουλ με τον επόμενο προπονητή της»!
Φενέρμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Με μια μεγάλη επιστροφή η «ερυθρόλευκη» ενδεκάδα! (pic)
Η περίφημη άμυνα της Άστον Βίλα δέχτηκε γκολ και τώρα… τρέχει! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πρωτάθλημα Αμερικής

Αφήνει το MLS για ομάδα-έκπληξη ο Μπόγιαν Κρκιτς

Κοντά στην επιστροφή του στην Ευρώπη για λογαριασμό γαλλικής ομάδας βρίσκεται ο Μπόγιαν Κρκιτς. Αφήνει το MLS και τη Μόντρεαλ Ίμπακτ.

Αφήνει το MLS για ομάδα-έκπληξη ο Μπόγιαν Κρκιτς

Ένας παίκτης που στην αρχή της καριέρας του είχε πολλές φιλοδοξίες, δεν του πήγαν καλά τα πράγματα. Ο λόγος για τον Μπόγιαν Κρκιτς ο οποίος πριν μερικά χρόνια φάνταζε ακόμα και διάδοχος του Λιονέλ Μέσι. Πλέον, βρίσκεται στα αζήτητα και ψάχνει τρόπο να αναγεννήσει την καριέρα του.

Ο 30χρονος επιθετικός συνεχίζει την καριέρα του στο MLS με τα «χρώματα» της Μόντρεαλ Ιμπακτ. Το συμβόλαιό του λήγει σε λίγες μέρες, όμως. Έτσι, αναμένεται άμεσα να αποχωρήσει και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να επιστρέψει στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Από τον Αύγουστο του 2019 ο Ισπανός επιθετικός βρίσκεται στον Καναδά.

Δοκίμασε και το αμερικανικό πρωτάθλημα, όπου έχουν αγωνιστεί αρκετοί παίκτες που έγραψαν ιστορία στην Ευρώπη. Μεταξύ άλλων, το MLS κόσμησαν με την παρουσία τους οι Ιμπραΐμοβιτς, Μπέκαμ, Κακά, Ντρογκμπά. Ο τελευταίος μάλιστα έπαιξε στη νυν ομάδα του Μπόγιαν.

Η ηλικία του είναι ακόμα καλή ποδοσφαιρικά και το γνωρίζει αυτό ο έμπειρος φορ. Γι’ αυτό δεν θέλει πλέον να αναλώνεται σε ένα πρωτάθλημα που μόνο έσοδα του προσφέρει. Διότι κακά τα ψέματα, στις ΗΠΑ το ποδόσφαιρο δεν είναι και πολύ ψηλά στην εκτίμηση των φιλάθλων. Μπόγιαν

Προς Γαλλία ο Μπόγιαν

Η καριέρα του δεν είναι αμελητέα. Αποτέλεσε προϊόν της περίφημης ακαδημίας της Μπαρτσελόνα, της Μασία. Έπαιξε και στην πρώτη ομάδα μάλιστα συστήνοντας τον εαυτό του στο ευρωπαϊκό κοινό. Αργότερα, έπαιξε στην Ιταλία για χάρη της Ρόμα και της Μίλαν, αλλά έκτοτε η καριέρα του πήρε την κατιούσα. Δοκιμάστηκε και στην Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Στόουκ, έπαιξε στην Ολλανδία με τον Άγιαξ και στη Γερμανία με τη Μάινζ.

Στο μεσοδιάστημα πηγαινοερχόταν ως δανεικός στις παραπάνω ομάδες από την Μπάρτσα. Δεν υπολογιζόταν και ξανά μανά τα ίδια… Είπε να γίνει και αντίπαλος των «μπλαουγκράνα» αγωνιζόμενος στην Αλαβές. Πριν περάσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Τον περασμένο μήνα, ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα, είχε εκφράσει αυτήν την επιθυμία μιλώντας στην «Mundo Deportivo» και μάλιστα είχε διευκρινίσει ότι θα ήθελε να αγωνισθεί στο σαμπιονά.

Όπως αποκαλύπτει η γαλλική εφημερίδα «L Equipe», λίγες ημέρες πριν την λήξη του συμβολαίου του, ο έμπειρος Ισπανός επιθετικός, εξετάζει αρκετές προτάσεις από την Liue 1 και ειδικότερα αυτήν που του έχει καταθέσει η διοίκηση της Σεντ Ετιέν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ