ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Video Hμέρας

Άγιος Βασίλης όπως Ντέιβις κόντρα στη Μπάρτσα (vid)

Οι Βαυαροί είναι όπως πάντα ευρηματικοί στα social media. Το τελευταίο tweet με την παρομοίωση του Άγιου Βασίλη με τον Αλφόνσο Ντέιβις είναι το κάτι άλλο.

Άγιος Βασίλης όπως Ντέιβις κόντρα στη Μπάρτσα (vid)

Σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς κινείται η ποδοσφαιρική Ευρώπη και όχι μόνο. Οι ομάδες απολαμβάνουν την ολιγοήμερη διακοπή προσφέροντας στο κοινό του άφθονο υλικό στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Στη Μπάγερν Μονάχου οι διακοπές κρατούν λίγο παραπάνω με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις να επιστρέφουν με την αρχή του έτους στον αγώνα κόντρα στη Μάιντζ. Μέχρι τότε οι Βαυαροί εξιστορούν στους υποστηρικτές τους τις όμορφες μέρες που έζησαν το 2020. Μια μαγική χρονιά για τον γερμανικό σύλλογο, ο οποίος σάρωσε τα πάντα στο διάβα τους τόσο εντός όσο και εκτός των τειχών. Η ομάδα του Χάνσι Φλικ καθήλωσε το ποδοσφαιρικό κοινό με τις εμφανίσεις του. Μια από αυτές ήταν η ανεπανάληπτη αναμέτρηση κόντρα στη Μπαρτσελόνα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Βαυαροί εκείνο το βράδυ στη Λισαβώνα άγγιξαν το τέλειο επικρατώντας των αντιπάλων τους με το μυθικό 8-2. Ένας εκ των πρωταγωνιστών του αγώνα ήταν αναμφίβολα ο Αλφόνσο Ντέιβις. Οι επελάσεις του Καναδού αριστερού οπισθοφύλακα άφησαν τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. Αλφόνσο Ντέιβις

Το ξεχωριστό Tweet της Μπάγερν Μονάχου με πρωταγωνιστή τον Ντέιβις

Αυτό θυμήθηκε η Μπάγερν Μονάχου και το πρωί της Παρασκευής θέλησε να διασκεδάσει το κοινό της. Ο γερμανικός σύλλογο ανέβασε βίντεο με τα κατορθώματα του Ντέιβις στον συγκεκριμένο αγώνα. Πάνω από αυτό φρόντισαν να παρομοιάσουν τον Καναδό με τον Άγιο Βασίλη. «Ο Άγιος Βασίλης πασάρει – τα δώρα – όπως ο Αλφόνσο Ντέιβις ενάντια στη Μπαρτσελόνα;» αναρωτήθηκαν.

Ο Αλφόνσο Ντέιβις συγκαταλέγεται χωρίς καμία αμφισβήτηση στους καλύτερους της γενιάς του. Η απουσία του όλο αυτό το διάστημα λόγω τραυματισμού φάνηκε στα παιχνίδια της Μπάγερν Μονάχου. Στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν ήταν απλά μαγικός. Το παιχνίδι του ενάντια στη Μπαρτσελόνα είναι χαρακτηριστικό του πηγαίου ταλέντου του. Οι επελάσεις του από τα αριστερά δημιούργησαν τα περισσότερα ρήγματα στους Καταλανούς συμβάλλοντας εν πολλοίς στον διασυρμό τους.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ