ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Φώτο Ημέρας

Μέσι και Κριστιάνο σε χριστουγεννιάτικη… version (pics)

Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο άρπαξαν την ευκαιρία λόγω Χριστουγέννων και χάρηκαν με τη ψυχή τους οικογενειακές στιγμές που είχαν ανάγκη.

Μέσι και Κριστιάνο σε χριστουγεννιάτικη… version (pics)

Λίγος χρόνος μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους δε βλάπτει. Το ποδόσφαιρο έστω και για λίγα 24ωρα αδρανοποιείται με τα Χριστούγεννα να προσφέρουν στους ποδοσφαιριστές την ευκαιρία να δουν τους δικούς τους ανθρώπους. Ακόμη και οι σούπερ σταρς όμως ο Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχουν ανάγκη από στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς. Δίπλα στις συντρόφους τους και στα παιδιά τους.

Οι φετινές γιορτές των Χριστουγέννων είναι αρκετά διαφορετικές για όλους. Τα πάρτι και οι συναθροίσεις έχουν αφήσει τη θέση τους σε οικογενειακές στιγμές δίπλα στο δέντρο και το τζάκι. Έτσι βιώνουν τις μέρες αυτές και οι αστέρες του ποδοσφαίρου. Τρανό παράδειγμα οι δύο κατά πολλούς καλύτεροι ποδοσφαιριστές αυτή τη στιγμή στον πλανήτη.

Μέσι και Κριστιάνο με τις οικογένειές τους

Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο ανέβασαν φωτογραφίες στα προσωπικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τις οποίες φανερώνουν στους θαυμαστές τους το μουντ των Χριστουγέννων. Ο άσσος της Μπαρτσελόνα παρέμεινε στη βάση του έχοντας στο πλάι του τους τρεις γιους του και την όμορφη σύντροφό του Αντονέλα.

Σε παρόμοια κατάσταση βρίσκεται και ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο επιθετικός της Γιουβέντους παρέμεινε στο Τορίνο γιορτάζοντας τις ημέρες αυτές έχοντας μαζί του την οικογένειά του. Η παρακάτω φωτογραφία με τα τέσσερα παιδιά του και την εκρηκτική σύντροφό του Τζεορτζίνα αποκαλύπτει τα πάντα. Μέσι

Στην ίδια κατάσταση βρίσκονται και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές. Άπαντες φρόντισαν να δείξουν στο κοινό τους τον τρόπο που θα γιορτάσουν φέτος τα Χριστούγεννα. Λουίς Σουάρες, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι επέλεξαν τα όμορφα σπίτια τους και τις οικογένειές τους. Άλλοι με παιδιά, άλλοι χωρίς.

Η διακοπή για τους περισσότερους είναι σύντομη καθώς τα πρωταθλήματα στο σύνολό τους συνεχίζονται κανονικά. Ωστόσο λίγες ημέρες είναι αρκετές για να ξεκουραστούν και να καθαρίσουν το μυαλό τους ενόψει της νέας επίπονης χρονιάς που έρχεται. Η τρέχουσα σεζόν λόγω πανδημίας είναι ιδιαίτερη σε όλα τα επίπεδα. Ας ελπίσουμε πως του χρόνου τα πράγματα θα επιστρέψουν σταδιακά σε φυσιολογικούς ρυθμούς.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ