ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Team Of the Week

Sportsking Awards 2020: Καλύτερος αμυντικός

Τα Sportsking Awards 2020 συνεχίζονται. Σειρά τώρα έχει η επιλογή του καλύτερου αμυντικού της χρονιάς. Αλήθεια ποιος ήταν αυτός που έκλεψε τη παράσταση;

Sportsking Awards 2020: Καλύτερος αμυντικός

Κάθε ομάδα που σέβεται τον… εαυτό της καλείται να δίνει έμφαση στους αμυντικούς της. Τα παιχνίδια όπως λένε αρκετοί δεν κερδίζονται από την επίθεση αλλά από την άμυνα. Οι αμυντικοί είναι αυτοί που κάνουν τη διαφορά, αυτοί που αποτρέπουν το μοιραίο ή χαρίζουν νίκες στην ομάδα. Αυτούς καλούμαστε να αναδείξουμε και μέσω των Sportsking Awards να ξεχωρίσουμε αναδεικνύοντας τον κορυφαίο.

Έξι κορυφαίοι του είδους. Έξι κέρβεροι στην άμυνα. Έξι προσωπικότητες που έχουν αποδείξει πως μπορούν να σημαδέψουν ένα παιχνίδι. Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, Σέρχιο Ράμος, Καλιντού Κουλιμπαλί, Νταβίντ Αλάμπα, Αλφόνσο Ντέιβις, Αλεξάντερ Άρνολντ.

Sportsking Awards 2020 – Βίρτζιλ Φαν Ντάικ

Φαν Νταικ Sportsking Awards 2020

Είναι με διαφορά από τον δεύτερο ο άνθρωπος που χαρακτηρίζει τον χαρακτήρα της Λίβερπουλ όσον αφορά το ανασταλτικό κομμάτι. Μπορεί η χρονιά να ολοκληρώνεται για αυτόν με άσχημο τρόπο όμως αυτό δεν αναιρεί αυτά που πέτυχε όντας υγιής. Ο Ολλανδός στο δεύτερο μισό του περσινού πρωταθλήματος ήταν πραγματικός ογκόλιθος. Τη φετινή σεζόν είδε την τύχη να του γυρνά τη πλάτη. Ο τραυματισμός του στους χιαστούς τον αφήνει αρκετά πίσω όμως αυτό τον πεισμώνει για μια ακόμη πιο δυνατή επιστροφή.

Sportsking Awards 2020 – Σέρχιο Ράμος

Σέρχιο Ράμος Sportsking Awards 2020

Ο ηγέτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο άνθρωπος που προσφέρει στη «Βασίλισσα» όλα όσα χρειάζεται για να πετύχει τους στόχους της. Μαζί με τον Ράφαελ Βαράν δημιουργούν ένα απροσπέλαστο τοίχος. Οι εμφανίσεις του στο δεύτερο μισό του περασμένου πρωταθλήματος ήταν απολαυστικές. Δεν είναι μόνο η άμυνα. Ο Ισπανός έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη κατάκτηση του πρωταθλήματος πετυχαίνοντας πολύ σημαντικά γκολ.

Sportsking Awards 2020 – Καλιντού Κουλιμπαλί

Κουλιμπαλί Sportsking Awards 2020

Η σταθερή αξία της Νάπολι. Ο άνθρωπος που κάθε καλοκαίρι βρίσκεται στις μεταγραφικές λίστες των μεγάλων της Ευρώπης και πάντα μένει στον ιταλικό νότο. Ο Καλιντού Κουλιμπαλί ήταν για ακόμη μία χρονιά ο κορυφαίος του ιταλικού πρωταθλήματος. Μπορεί οι «Παρτενοπέι» να μην πανηγύρισαν το πρωτάθλημα, ωστόσο ο Σενεγαλέζος ήταν ξανά απολαυστικός.

Sportsking Awards 2020 – Νταβίντ Αλάμπα

Αλάμπα Sportsking Awards 2020

Τι να πει κανείς για τον Αυστριακό. Άλλαξε θέση, μεταφέρθηκε στα στόπερ και βρήκε την υγειά του. Ο Αλάμπα έκανε τη διαφορά στα μετόπισθεν της Μπάγερν Μονάχου συμβάλλοντας τα μέγιστα στη μαγική της χρονιά. Παρών σε όλα τα σημαντικά παιχνίδια των Βαυαρών σε Γερμανία και Τσάμπιονς Λιγκ. Άψογες τοποθετήσεις, εξαιρετικός με τη μπάλα στα πόδια.

Sportsking Awards 2020 – Αλφόνσο Ντέιβις

Ντέιβις Sportsking Awards 2020

H αποκάλυψη της χρονιάς. Ο παίκτης που πήρε φανέλα βασικού στη Μπάγερν και δεν την έβγαλε μέχρι που τραυματίστηκε. Εκπληκτικός αριστερός μπακ συνεπέστατος στα αμυντικά του καθήκοντα. Το μεγάλο του προσόν όμως είναι η επίθεση και εκεί ξεχώρισε. Οι επελάσεις του βοήθησαν τα μέγιστα τους Βαυαρούς να πετύχουν γκολ σε σημαντικά παιχνίδια. Στο δεύτερο μισό του 2020 τραυματίστηκε σοβαρά όμως τώρα δείχνει έτοιμος να επιστρέψει δριμύτερος.

Sportsking Awards 2020 – Αλεξάντερ Άρνολντ

Άρνολντ Sportsking Awards 2020

Η Λίβερπουλ έχει τη χαρά να διαθέτει ίσως το πιο ολοκληρωμένο μπακ των τελευταίων ετών. Ο Αλεξάντερ Άρνολντ ολοκληρώνει μια εκπληκτική χρονιά. Σημαντικότατος παράγοντας στη κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εξαιρετικός και στα παιχνίδια της Λίβερπουλ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Πρόσφατα φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Και τώρα η μπάλα περνάει στο κοινό του Sportsking.gr. Ποιος θεωρείτε πως ήταν ο κορυφαίος αμυντικός για το 2020;

[yop_poll id=”12″]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ