ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Ο Ομπαμεγιάνγκ ετοιμάζει “κονέ” μεταξύ Τούχελ- Άρσεναλ!

Οι Άγγλοι δημοσιογράφοι θεωρούν πως ο Τόμας Τούχελ μπορεί να είναι ο επόμενος προπονητής της Άρσεναλ αν δεν αλλάξει κάτι ο Αρτέτα.

Ο Ομπαμεγιάνγκ ετοιμάζει “κονέ” μεταξύ Τούχελ- Άρσεναλ!

Τα πράγματα είναι δύσκολα για την Άρσεναλ αυτή την εποχή. Οι Λονδρέζοι δεν μπορούν με τίποτα να πάρουν νίκη. Μόνο στο Γιουρόπα Λιγκ ήταν εύκολη η ζωή τους. Στο πρωτάθλημα τα πράγματα είναι πολύ πιο διαφορετικά. Πολύ πιο δύσκολα.

Εκεί έχουν ξεχάσει τι πάει να πει νίκη. Πλέον μετρούν μόνο μία στα τελευταία δέκα τους ματς. Και κάπως έτσι η ομάδα του Λονδίνου βρίσκεται στις θέσεις του υποβιβασμού. Εκεί κοντά. Αλλά δεν αποκλείεται να φτάσει ακόμη πιο χαμηλά αν δεν πάρει μπρος.

Η θέση του Μίκελ Αρτέτα “τρίζει” και μάλιστα για τα καλά. Ήδη τα δημοσιεύματα στην Αγγλία που θέλουν να αποχωρεί και να παίρνει κάποιος άλλος τη θέση του. Στην αρχή ήταν ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, όμως, ένα από τα πιο… φρέσκα ήταν εκείνο του Τόμας Τούχελ. Ο Γερμανός προπονητής αν και τα πήγαινε αρκετά καλά στην Παρί Σεν Ζερμέν οι άνθρωποι της γαλλικής προτίμησαν να τον… στείλουν ανήμερα των Χριστουγέννων με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να είναι ο πιο πιθανός αντικαταστάτης του! O Αρτέτα φεύγει και ο Τούχελ έρχεται; 

O Αρτέτα φεύγει και ο Τούχελ έρχεται;

Το καλοκαίρι η θέση του Μίκελ Αρτέτα ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρη. Άλλωστε είχε πάρει και δύο τίτλους μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Και όχι μόνο αυτό. Η εικόνα της Άρσεναλ έδειχνε να αλλάζει προς το καλύτερο. Συμμάζεψε την άμυνα και τα πράγματα έγιναν πολύ καλύτερα σε σχέση με πιο πριν.

Αυτά πέρυσι. Από τότε που ξεκίνησε η φετινή σεζόν τα δεδομένα άλλαξαν προς το χειρότερο για τους Λονδρέζους στην Πρέμιερ Λιγκ. Η εμπιστοσύνη για τον Ισπανό τεχνικό ολοένα και μειώνεται. Πέρα από αυτό υπάρχει και κάποιος που θέλει πώς και πώς τον Τόμας Τούχελ στην αγγλική ομάδα.

Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. Ο Γκαμπονέζος στράικερ πριν από μερικά χρόνια δήλωνε τα καλύτερα για τον Γερμανό τεχνικό, όπου μεταξύ άλλων είχε επισημάνει: “Ο Τούχελ είναι αρκετά τρελός σαν και εμένα. Θέλει από τους παίκτες του να παίζουν καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Μου θυμίζει λίγο τον Γκουαρντιόλα”, είχε δηλώσει το 2018.

Έτσι, οι Άγγλοι θεωρούν πως ο Αφρικανός στράικερ θα ασκήσει πιέσεις αργά ή γρήγορα τώρα που ο Τούχελ είναι ελεύθερος, ώστε να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Άρσεναλ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ