ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Ο «Χωριάτης» Μαρτίνεζ ανταγωνίζεται τον Όμπλακ!

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνεζ κάνει τόσο καλή σεζόν που το όνομά του τοποθετείται στην ίδια λίστα με αυτού της Ατλέτικο Μαδρίτης, Γιαν Όμπλακ.

Ο «Χωριάτης» Μαρτίνεζ ανταγωνίζεται τον Όμπλακ!

Το περασμένο καλοκαίρι η απόφαση του να μεταπηδήσει στην Άστον Βίλα προκάλεσε ντόρο. Ερχόμενος από ένα εξαιρετικό δεύτερο μισό με τη φανέλα της Άρσεναλ οι περισσότεροι περίμενα άλλα για εκείνον. Ο Αργεντινός τερματοφύλακας όμως σκέφτηκε σοφά. Η επιστροφή του Λένο από τον τραυματισμό θα τον έβαζε ξανά σε δεύτερη μοίρα στο Έμιρειτς. Η Άστον Βίλα παρουσιάστηκε ως η καλύτερη ευκαιρία που θα μπορούσε να έχει. Ο Εμιλιάνο Μαρτίνεζ δε το σκέφτηκε στιγμή και μεταπήδησε στο Μπέρμιγχαμ. Από τότε μέχρι σήμερα όπου σταθεί και όπου βρεθεί δε κρύβει το πόσο δικαιωμένος νιώθει. Η παρουσία του στη Βίλα είναι αξιοπρόσεκτη. Οι εμφανίσεις του άκρως εντυπωσιακές και οι επιδόσεις του ικανές να κάνουν αρκετούς μεγάλους να τις προσέξουν. Εμιλιάνο Μαρτίνεζ

Όμπλακ και Κόστιλ οι μόνοι που υπερέχουν του Μαρτίνεζ

Ο έμπειρος τερματοφύλακας είναι ένας από τους πιο σταθερούς της φετινής Πρέμιερ Λιγκ. Βασικά για να λέμε και αλήθειες, ο 28χρονος βρίσκεται σε μια μικρομεσαία ομάδα της κατηγορίας και κάνει θαύματα. Σε 13 παρουσίες του στο πρωτάθλημα μετρά οκτώ ανέπαφες εστίες. Επίδοση που τον φέρνει στη κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ.

Η διάκριση αυτή βέβαια ξεφεύγει από τα δεδομένα του Νησιού. Ο Αργεντινός μπαίνει στη σύγκριση με τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης και έρχεται τρίτος. Τα στατιστικά τον θέλουν να μένει πίσω σε ανέπαφες εστίες μονάχα από τον Γιαν Όμπλακ και τον Μπενουά Κοστίλ. Ο πρώτος έχει διατηρήσει το μηδέν σε εννιά από τα 13 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο δεύτερο εκπροσωπώντας τη Μπορντό κράτησε το μηδέν σε εννιά από τα 17 παιχνίδια στο Σαμπιονά.

Οι εμφανίσεις του Αργεντινού τερματοφύλακα είναι άκρως πληθωρικές. Είναι ο άνθρωπος που εμπνέει σιγουριά στους ποδοσφαιριστές της Άστον Βίλα. Αυτό αντικατοπτρίζεται και στο χορτάρι. Οι «Χωριάτες» μετά από συνεχόμενες επιτυχίες χτυπούν θέσεις Ευρώπης. Η παρέα του Τζακ Γκρίλις παρουσιάζεται εξαιρετική κατά διαστήματα παράγοντας πολλές φάσεις στις αντίπαλες εστίες. Μην έχοντας το μυαλό στα μετόπισθεν, αυτά γίνονται…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ