ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Ποτσετίνο έβαλε σκοπό την επανένωση Μέσι – Νεϊμάρ

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο για να πει το ναι στη Παρί χρειάζεται ορισμένες εγγυήσεις. Μια από αυτές είναι η απόκτηση του Λιονέλ Μέσι.

Ο Ποτσετίνο έβαλε σκοπό την επανένωση Μέσι – Νεϊμάρ

Η Παρί Σεν Ζερμέν μπαίνει στο 2021 με νέα δεδομένα. Η αιφνίδια απόλυση του Τόμας Τούχελ από τη τεχνική ηγεσία επιφέρει σαρωτικές αλλαγές στην ομάδα. Η διοίκηση του συλλόγου αναμένεται από στιγμή σε στιγμή να ανακοινώσει τον νέο προπονητή της ομάδας. Αυτός εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Ο Αργεντινός τεχνικός εμφανίστηκε μονομιάς ως το ακλόνητο φαβορί για την αντικατάσταση του Τούχελ. Το όνομά του ποτέ δεν διαψεύστηκε από την επίσημη Παρί, ποτέ όμως και δεν επιβεβαιώθηκε. Έτσι με τον Ποτσετίνο να πλησιάζει στο Παρίσι τα σενάρια για ενδεχόμενες προσθήκες στο ρόστερ δίνουν και παίρνουν.

Ένα από αυτά όπως αναφέρει η Parisien περιλαμβάνει το όνομα του αστέρα της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Καταλανούς μέχρι το καλοκαίρι. Αν δεν προβεί σε επέκταση της συνεργασίας με τους «μπλαουγκράνα» τότε σε λίγο καιρό θα έχει την ευχέρεια να επιλέξει την νέα του ομάδα. Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Μέσι στη Παρί Σεν Ζερμέν. Μέσι Ποτσετίνο

Ο Ποτσετίνο θέλει όσο κανέναν άλλον τον Μέσι

Σκοπός του έμπειρου τεχνικού είναι η επανένωση των Μέσι – Νεϊμάρ και η δημιουργία μιας εκρηκτικής επιθετικής γραμμής που θα μπορεί να διασπάσει οποιαδήποτε άμυνα. Με την πιθανή αποχώρηση του Κιλιάν Μπαπέ το καλοκαίρι οι Παριζιάνοι είναι σαφές πως θα αποδυναμωθούν στον επιθετικό τομέα.

Έτσι ο σύλλογος θέλει να τρέξει από νωρίς φέρνοντας ένα ακόμη πιο βαρύ όνομα στην ομάδα ενισχύοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το έργο του προπονητή του. Εδώ μη ξεχνάμε και τις δηλώσεις προ ολίγου καιρού του ίδιου του Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος μετά τη νίκη της Παρί στο Ολντ Τράφορντ επί της Γιουνάιτεντ στο Τσάμπιονς Λιγκ αποκάλυψε πως την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται πλάι στον Μέσι.

Αυτό που άφησε ανοιχτό είναι το που. Σήμερα οι πιθανότητες να τους βρει μαζί το καλοκαίρι του 2021 αυξήθηκαν περισσότερο. Πιθανότατα να τους βρει στο Παρίσι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ