ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ

Τελειώνει ο Ναϊνγκολάν από την Ίντερ – Τρεις οι μνηστήρες

Το κεφάλαιο Ίντερ κλείνει οριστικά και αμετάκλητα για τον Ράτζα Ναϊνγκολάν, με τον Βέλγο άσσο να αποχωρεί από τον σύλλογο τον προσεχή Ιανουάριο.

Τελειώνει ο Ναϊνγκολάν από την Ίντερ – Τρεις οι μνηστήρες

Η δεύτερη θητεία του Βέλγου μέσου στην Ίντερ κρίνεται άκρως αποτυχημένη. Οι «Νεραντζούρι» το καλοκαίρι επανέφεραν τον 32χρονο στο Μιλάνο τερματίζοντας τον δανεισμό του στη Κάλιαρι. Τελικά η επιλογή αυτή φαίνεται πως δεν έκανε καλό σε κανέναν. Ο Αντόνιο Κόντε μέχρι στιγμής έχει χρησιμοποιήσει ελάχιστα τον έμπειρο μέσο. Πιο συγκεκριμένα, ο Ναϊνγκολάν έχει αγωνιστεί φέτος μόλις 45 λεπτά με τον Κόντε να του δείχνει με κάθε τρόπο πως δεν τον υπολογίζει ούτε για το ροτέισον. Υπό αυτές τις συνθήκες η συνεργασία του παίκτη με την Ίντερ δεν μπορεί να συνεχιστεί. Η ομάδα από το Μιλάνο καλείται να τοποθετήσει τον παίκτη στην μεταγραφική της λίστα με τη διοίκηση να περιμένει προτάσεις τον επόμενο μήνα. Ράτζα Ναϊνγκολάν

Ο Ναϊνγκολάν θέλει να επιστρέψει ξανά στη Κάλιαρι

Όπως αναφέρει το Gazzetta dello Sport Φιορεντίνα και Σασουόλο έχουν δείξει ήδη ενδιαφέρον για την απόκτηση του Βέλγου χαφ. Από πλευράς παίκτη πρόθεση του είναι να επιστρέψει στα 3η φορά στην αγαπημένη του Κάλιαρι. Η Ίντερ αυτή τη φορά όμως δεν πρόκειται να του κάνει εύκολα το χατίρι. Οι «Νεραντζούρι» επιθυμούν να τον παραχωρήσουν στην ομάδα που θα καταθέσει τη πιο συμφέρουσα οικονομικά πρόταση.

Στο Τζουζέπε Μεάτσα ξέρουν πως ο Ναϊνγκολάν θα μπορούσε να αποφέρει ένα σεβαστό ποσό στα ταμεία του συλλόγου. Οι δύο προαναφερόμενοι ενδιαφερόμενοι προτίθενται να δαπανήσουν χρήματα για να αποκτήσουν τα δικαιώματα του έμπειρου άσσου. Η Κάλιαρι όπως διαρρέεται επιθυμεί την επιστροφή του Βέλγου μονάχα με την μορφή δανεισμού.

Η Ίντερ θα προσπαθήσει να ξεφορτωθεί τον παίκτη καθώς επιθυμία της είναι η απόκτηση ποδοσφαιριστών που κρίνονται απαραίτητη για τον Αντόνιο Κόντε. Ο Ιταλός τεχνικός προσπαθεί να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας του στοχεύοντας ξεκάθαρα στη κατάκτηση του πρωταθλήματος. Με τη Γιουβέντους να μη βρίσκεται στα καλύτερά της οι Μιλανέζοι βλέπουν μπροστά τους να ανοίγεται μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να επανέλθουν στον ιταλικό θρόνο. Βέβαια για να το επιτύχουν αυτό θα πρέπει να επιδείξουν σταθερότητα. Υπάρχει και μια Μίλαν στο παιχνίδι…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ