Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Θρύλος Κριστιάνο! Πήρε το βραβείο του αιώνα σπίτι του! (vid)
Γιουβέντους

Θρύλος Κριστιάνο! Πήρε το βραβείο του αιώνα σπίτι του! (vid)

Ένα από τα σπουδαιότερα βραβεία της καριέρας του πήρε ο Κριστιάνο Ρονάλντο! Μιας και αναδείχτηκε ο καλύτερος παίκτης του 21ου αιώνα!

27.12.2020 | 19:01

Έχει πάθος με την κορυφή ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Με τα βραβεία. Όσο και με τα γκολ του. Αυτά άλλωστε τον έχουν κάνει θρύλο. Ο Πορτογάλος φορ δεν είναι μόνο ένα σημείο αναφοράς για το τώρα. Αλλά σίγουρα και για το μέλλον.

Είναι 35 ετών και σε λίγο καιρό θα γίνει 36. Ε και; Ήδη τα έχει πάρει όλα. Αλλά δεν παύει να θέλει ακόμη περισσότερα! Γι’ αυτό ξεχωρίζει. Στα “Globe Soccer Award” ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους πήρε ένα από εκείνα τα βραβεία που θα έχουν περίοπτη θέση στη συλλογή του. Μιας και αναδείχτηκε ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του 21ου αιώνα!

Από την εποχή που ήταν στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας ο Κριστιάνο δεν έπαψε ποτέ να δουλεύει σκληρά. Σε συνδυασμό με το ταλέντο του δεν άργησε να ξεχωρίσει. Να πάρει μεταγραφή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και από εκεί να συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης με τελευταίο του προορισμό για την ώρα τη “Μεγάλη Κυρία”.

Σε όλο αυτό το ταξίδι -που όπως φαίνεται θα συνεχιστεί για πολλά χρόνια- δεν σταμάτησε να βελτιώνεται. Να γίνεται καλύτερος. Να βάζει το ένα γκολ μετά το άλλο και φυσικά να ανήκει στην ελίτ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Δεν σταματάει πουθενά ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Τι άλλο θα δούμε από τον Κριστιάνο Ρονάλντο; Πραγματικά κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να περιμένει από τον άνθρωπο που έχει γίνει συνώνυμο με την επιτυχία. Ο Πορτογάλος φορ δεν σκοπεύει να σταματήσει άμεσα από την ενεργό δράση. Ως τότε έχει σκοπό να βάζει το ένα γκολ μετά το άλλο. Να σηκώνει διαδοχικές κούπες.

Τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Κάτι που μας έχει συνηθίσει η αλήθεια είναι. Ωστόσο, το πιο σημαντικό δεν είναι αυτό. Αλλά εκεί που θα περίμενε κάποιος από έναν τέτοιο σούπερ σταρ να δείχνει σημάδια κορεσμού, εκείνος παραμένει το ίδιο “διψασμένος” με την αρχή της καριέρας του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version