ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Δε σηκώνει κεφάλι η Τσέλσι και… (χ)άνεται (vid)

Το τέρμα του Ολιβιέ Ζιρού δεν ήταν αρκετό για τη Τσέλσι, καθώς η Άστον Βίλα με τον Ελ Γκάζι κατάφερε να πάρει τον βαθμό (1-1) στο Στάμφορντ Μπριντζ.

Δε σηκώνει κεφάλι η Τσέλσι και… (χ)άνεται (vid)

H Τσέλσι συνεχίζει τις προβληματικές εμφανίσεις μένοντας αυτή τη φορά χωρίς τρίποντο στο παιχνίδι ενάντια στην Άστον Βίλα. Οι «Μπλε» του Λονδίνου προηγήθηκαν στο σκορ με τον Ολιβιέ Ζιρού στο 34′. Το τέρμα του Γάλλου παρόλα αυτά δεν ήταν αρκετό για το σύνολο του Φρανκ Λάμπαρντ. Ο Ελ Γκάζι στο 53′ ισοφάρισε για τους «Χωριάτες» διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, η Τσέλσι φιλοξένησε στο Στάμφορντ Μπριντζ την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, Άστον Βίλα. Οι «Χωριάτες» ταξίδεψαν στο Λονδίνο με πολύ καλή ψυχολογία έπειτα τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα που τους φέρνουν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Αντίθετα με τη Βίλα, οι «Μπλε» του Λονδίνου πέρα της εντός έδρας νίκης με τη Γουέστ Χαμ μετρούσαν μονάχα βαθμολογικές απώλειες.

Αυτό προσπάθησε να αφήσει πίσω του ο Φρανκ Λάμπαρντ απόψε ωστόσο δεν τα κατάφερε. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους. Με τον Καντέ στον χώρο του κέντρου οι «Μπλε» έγιναν κάτοχοι της μπάλας. Οι δημιουργίες τους ωστόσο δεν έβρισκαν ανταπόκριση μιας και η Άστον Βίλα παρουσιάστηκε εξαιρετική στα αμυντικά της καθήκοντα.

Μοναδικό στραβοπάτημα για τους «Χωριάτες» ήταν αυτό στο 34ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Ζιρού κατάφερε να κερδίσει την αντίπαλη άμυνα και να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του. Ο Γάλλος με την επιστροφή του στην αρχική ενδεκάδα έδειξε ξανά το πόσο ικανός είναι στο σκοράρισμα. Το 1-0 έμελλε να διατηρηθεί μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Η Βίλα είχε κάποιες καλές στιγμές όμως αυτές δεν στάθηκαν ικανές να προκαλέσουν ιδιαίτερη ανησυχία στους γηπεδούχους.

Δεν έφθανε ο Ζιρού για τη Τσέλσι

Στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο τα πράγματα άλλαξαν. Η Άστον Βίλα πήρε μέτρα στο γήπεδο. Η κυριαρχία της μάλιστα μετουσιώθηκε σε γκολ. Ο Ελ Γκάζι στο 53′ έφερε το παιχνίδι στην ισορροπία σκοράροντας για ακόμη ένα παιχνίδι με τους «Χωριάτες». Από εκείνο το σημείο και έπειτα το άγχος κυριάρχησε στα πρόσωπα των γηπεδούχων.

Ο Φρανκ Λάμπαρντ προσπάθησε να ενισχύσει την επίθεσή του όμως μάταια. Όλες του οι κινήσεις δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα. Μοιραία η Τσέλσι έμεινε στην ισοπαλία, με τη Βίλα να πανηγυρίζει στο Στάμφορντ Μπριντζ έναν σπουδαίο βαθμό. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στην ίδια θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Έχουν αμφότερες 26 βαθμούς ωστόσο η ομάδα από το Μπέρμιγχαμ έχει δύο παιχνίδια λιγότερα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ