ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Retro Stories

Η Μπαρτσελόνα θυμήθηκε Φαν Μπόμελ και Παναθηναϊκό (vid)

Η Μπαρτσελόνα έφερε στη μνήμη των υποστηρικτών της μια από τις ομορφότερες στιγμές του Φαν Μπόμελ στη θητεία του με τα «μπλαουγκράνα».

Η Μπαρτσελόνα θυμήθηκε Φαν Μπόμελ και Παναθηναϊκό (vid)

Η Μπαρτσελόνα συνηθίζει μέσω των επίσημων λογαριασμών της στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης να φέρνει στους φίλους της θύμισες από το ένδοξο παρελθόν. Οι Καταλανοί έχουν να μνημονεύουν πολλές στιγμές και μεγάλες νίκες όλα αυτά τα χρόνια τόσο στην Ισπανία όσο και στην Ευρώπη και το Τσάμπιονς Λιγκ.

Μεγάλες βραδιές που το Καμπ Νου πλημμύρισε θέαμα. Οι «Μπλαουγκράνα» στα καλά της στραγγάλιζε τους αντιπάλους της στην έδρα της προσφέροντας άφθονο θέαμα στους οπαδούς της. Σε μια από αυτές τις βραδιές… κομπάρσος στο θέαμα ήταν ο δικός μας Παναθηναϊκός. Οι «Πράσινοι» για κακή τους τύχη τη σεζόν 2005/2006 είχαν βρεθεί στον ίδιο όμιλο με τους Καταλανούς. Στο πρώτο παιχνίδι στη Βαρκελώνη έζησαν ένα εφιαλτικό 90λεπτο. Μπαρτσελόνα

Η παρέα του Ροναλντίνιο και του πιτσιρικά τότε Λιονέλ Μέσι έστησε πάρτι απέναντι στην ελληνική ομάδα συντρίβοντας τη με το εμφατικό 5-0. Οι Καταλανοί θυμήθηκαν εκείνη τη βραδιά και ανέβασαν σχετικό υλικό στο επίσημο Twitter. Το τέρμα του Μαρκ Φαν Μπόμελ πριν καν τη συμπλήρωση του πρώτου λεπτού του αγώνα έμεινε χαραγμένο στη μνήμη τους.

Η Μπαρτσελόνα, ο Παναθηναϊκός και το τέρμα του Φαν Μπόμελ

Ο Ολλανδός είχε βγει στην επίθεση και με εξαιρετική λόμπα κρέμασε τον Γκαλίνοβιτς ανοίγοντας το σκορ και σηκώνοντας το Καμπ Νου στο… πόδι. Στη συνέχεια η καταιγίδα των «Μπλαουγκράνα» σταμάτησε στα πέντε τέρματα. Ετό, Ροναλντίνιο και Μέσι παρουσίασαν ένα από τα γνωστά τους και καθιερωμένα σόου. Μια Μπαρτσελόνα βγαλμένη από τα ομορφότερα παραμύθια των οπαδών της.

Ο Παναθηναϊκός δυστυχώς έπεσε στον δρόμο της αν και δύο εβδομάδες νωρίτερα οι «Πράσινοι» κατάφεραν να κρατήσουν τους αντιπάλους τους στο μηδέν. Όμως η ανωτερότητα της Μπαρτσελόνα φάνηκε και με το παραπάνω 14 βράδια αργότερα. Ο Μαρκ Φαν Μπόμελ τότε αποτελούσε βασική και αναντικατάστατη επιλογή του Φρανκ Ράικαρντ. Ο Ολλανδός μέσος είχε ταιριάξει τέλεια με τον Τσάβι. Όμορφες εποχές…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ