ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Μέσι και Σουάρες σχεδιάζουν να παίξουν ξανά μαζί!

Ο Λιονέλ Μέσι στη συνέντευξή του έκλεισε όλες τις πόρτες δείχνοντας διάθεση να μείνει στη Μπαρτσελόνα. Μονάχα μία άφησε ανοιχτή.

Μέσι και Σουάρες σχεδιάζουν να παίξουν ξανά μαζί!

Εκτός από σπουδαίο επιθετικό δίδυμο, Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες είναι και πολύ καλοί φίλοι. Το έδειξαν αμφότεροι σε πολλές περιπτώσεις καθ’ όλη τη κοινή πορεία τους στη Μπαρτσελόνα. Τρανό παράδειγμα ακόμη και τη μέρα που οι δρόμοι τους χώρισαν. Το καλοκαίρι όταν ο Ουρουγουανός άφησε τη Βαρκελώνη και μεταπήδησε στη Μαδρίτη υπογράφοντας στην Ατλέτικο.

Ο Μέσι στήριξε την απόφαση του φίλου του αδειάζοντας τη διοίκηση και τον τρόπο που τον άφησε να αποχωρήσει. Παντού μαζί, με τις συντρόφους τους και τα παιδιά τους. Γίνεται αυτή σχέση να τους βρει ξανά εντός αγωνιστικών χώρων παίζοντας πάλι για λογαριασμό της ίδιας ομάδας. Ραδιοφωνικός σταθμός αναφέρει πως αυτό μπορεί να γίνει πράξη. Πιθανότατα όχι στη Μπαρτσελόνα αλλά σε μια άλλη ομάδα, σε άλλη ήπειρο.

Στέφτονται κοινή παρουσία στο MLS Μέσι – Σουάρες

Ο Catalonia Radio αναφέρει πως Μέσι και Λουίς Σουάρες θα μπορούσαν να βρεθούν ξανά παρέα στην Ίντερ Μαιάμι. Όπως ανέφερε ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα θα έβλεπε τον εαυτό του σε μια άλλη ομάδα πέραν των «Μπλαουγκράνα». Οι ΗΠΑ είναι ένας τόπος στον οποίο δεν θα έλεγε όχι, αντιθέτως όπως αποκάλυψε πάντα ήθελε μια απόδραση στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Έτσι τα σενάρια για ενδεχόμενη μετακίνηση στο MLS ξεκίνησαν να οργιάζουν με την ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ να είναι το απόλυτο φαβορί. Η Ίντερ Μαιάμι έχει την οικονομική επιφάνεια να καλύψει τα συμβόλαια τόσο του Λιονέλ Μέσι όσο και του Λουίς Σουάρες. Το θέμα είναι το πότε χρονικά θα μπορούσε να γίνει πράξη κάτι τέτοιο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Μέσι δε σκέφτεται να αποχωρήσει από τους Καταλανούς τουλάχιστον μέχρι το φινάλε της επόμενης σεζόν. Αυτό σημαίνει πως η συνύπαρξη με τον Σουάρες θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι του 2022. Ο Λουίς Σουάρες πλέον δεσμεύει το μέλλον του στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Εκεί υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Σιμεόνε έχει την ευκαιρία να κατακτήσει ακόμη ένα πρωτάθλημα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ