ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

O Matador έγινε απαραίτητος και επιβραβεύεται!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δείχνει να μένει απόλυτα ικανοποιημένη από τον matador, τόσο που σκέφτεται ήδη το κοινό τους μέλλον.

O Matador έγινε απαραίτητος και επιβραβεύεται!

Ήρθε τον Οκτώβριο στο Μάντσεστερ λίγο πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου. Ο Έντισον Καβάνι το τελευταίο διάστημα έχει μετατραπεί ως ο matador της Γιουνάιτεντ. Ο ποδοσφαιριστής που έχει φωνάξει παρών όποτε η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ τον χρειάστηκε.

Οι εμφανίσεις του με τους «Κόκκινους Διαβόλους» είναι κάτι παραπάνω από πειστικές. Με τέσσερα γκολ και δύο ασίστ ο Ουρουγουανός δείχνει πως μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα από αυτά που περίμεναν στον σύλλογο. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιλέγει να τον φέρνει τις περισσότερες φορές από τον πάγκο και δικαιώνεται.

Ο Έντισον Καβάνι στα 33 του – τον Φεβρουάριο γίνεται 34 – δίνει τις λύσεις που χρειάζεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Κάτι τέτοιο έκανε και στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι ενάντια στη Λέστερ. Η ασίστ του στον Μπρούνο Φερνάντεζ λίγο μετά την είσοδό του λίγο έλειψε να χαρίσει το τρίποντο στους «Κόκκινους Διαβόλους». Η εικόνα αυτά του έμπειρου επιθετικού μόνο χαμόγελα μπορεί να σκορπίσει τάξεις του αγγλικού συλλόγου.

Ο matador εξαργυρώνει με το παραπάνω τις μεστές εμφανίσεις

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από τη Βρετανία, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήδη σκέφτεται να επιβραβεύσει τον παίκτη για τη θετική του πορεία. Το τρέχον συμβόλαιο του Καβάνι ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι ωστόσο οι «Κόκκινοι Διάβολοι» δεν θέλουν να τον αποχωριστούν από τόσο νωρίς. Έτσι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η διοίκηση αναμένεται να καλέσει τον παίκτη στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Πρόθεση της Γιουνάιτεντ είναι η επέκταση της συνεργασίας της με τον Ουρουγουανό για ακόμη έναν χρόνο, μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Αυτό μπορεί να συμβεί ενεργοποιώντας αυτόματα την σχετική ρήτρα που έχει τοποθετηθεί στην τρέχουσα σύμβαση. Έτσι ο Καβάνι δεν αποκλείεται να παραμείνει κάτοικος Μάντσεστερ και μετά το τέλος του 2021. Ο ίδιος δείχνει να ευχαριστιέται τη παρουσία του στο Ολντ Τράφορντ.

Μια τέτοια εξέλιξη μόνο καλό μπορεί να αποφέρει στη καριέρα του matador. Θυμίζουμε πως ο Ουρουγουανός μεταπήδησε στη Γιουνάιτεντ ως ελέυθερος έπειτα από πολλά χρόνια συνεργασίας με την Παρί Σεν Ζερμέν. Έχει δείξει λάτρης της μονιμότητας.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ