ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κλοπ: «Γι’ αυτό τον λόγο πάτωσαν οι αγγλικές ομάδες στην Ευρώπη»
Θρύλος της Λίβερπουλ «έκραξε» τον Σαλάχ δίχως… αύριο: «Είναι ατομίσταρος!»
Ο Αρτέτα γελάει με τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ζεσούς!
Ο Αρτέτα έριξε «βόμβα» πριν το ματς με την Μπόρνμουθ!
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι βρήκε τον «μαέστρο» που έψαχνε!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Αποχωρήσεις ναι, μεταγραφές… όχι για τη Ρεάλ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα συνεχίσει με το ίδιο πλάνο και ο Ζινεντίν Ζιντάν συμφώνησε στο να μην γίνει κάποια μεταγραφική κίνηση τον Ιανουάριο!

Αποχωρήσεις ναι, μεταγραφές… όχι για τη Ρεάλ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει κάνει και την καλύτερη εκκίνηση της φετινή σεζόν. Οι Μαδριλένοι το περασμένο καλοκαίρι πήραν μια δύσκολη απόφαση και δεν προχώρησαν σε καμία μεταγραφική κίνηση. Σίγουρα αυτό είναι αν μη τι άλλο περίεργο για έναν σύλλογο όπως τη Ρεάλ. Όμως η διοίκηση των μερέχνες λόγω και της πανδημίας, αναγκάστηκαν να  μείνουν με το ίδιο ρόστερ. Ήταν κάτι που δεν έβρισκε απόλυτα σύμφωνο τον Ζινεντίν Ζιντάν, όμως δεν του άφησαν και δικαίωμα επιλογής…

Αρκετοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως η εν λόγω απόφαση της Ρεάλ, ίσως της κοστίσει την φετινή σεζόν. Αυτό επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής στον αγωνιστικό χώρο, καθώς οι πρωταθλητές Ισπανίας, δείχνουν πως θέλουν μια ένεση ποιότητας στην μεσαία και την επιθετική τους γραμμή.

Με την χειμερινή μεταγραφική περίοδο να πλησιάζει, όλοι θεωρούν πως η Ρεάλ θα προχωρήσει σε κάποιες μεταγραφές. Αυτό όμως δεν πρόκειται να συμβεί.

Ναι μεν θα υπάρξουν μερικές αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται, όπως είναι ο Ίσκο, ο Μαρσέλο και ο Λούκα Γιόβιτς. Οι τρεις προαναφερθέντες αναμένεται να δοθούν δανεικοί! Κανείς θα θεωρούσε πως αφού θα υπάρξουν αποχωρήσεις θα υπάρξουν και…. προσθήκες.

Ισπανικά Μέσα όμως αναφέρουν με κάθε σιγουριά πως Ζιντάν και διοίκηση της Ρεάλ αποφάσισαν να μείνουν με το υπάρχον ρόστερ! Οι μερένχες θέλουν να ενισχύσουν όσο μπορούν τα ταμεία τους προκειμένου το καλοκαίρι να κάνουν την μεταγραφική τους αντεπίθεση.

Πάντως είναι δεδομένο πως αν η σεζόν δεν τελειώσει ιδανικά για την «βασίλισσα», οι φίλοι του συλλόγου θα ασκήσουν έντονη κριτική στην ομάδα για την απόφαση να μην προχωρήσει σε μεταγραφές. Μοναδική…. επιστροφή που ίσως υπάρξει στη Μαδρίτη, είναι αυτή του Κούμπο, ο οποίος δεν παίρνει αρκετό χρόνο συμμετοχής με την Βιγιαρεάλ στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός. Τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν εξελίξεις για αυτό το ζήτημα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ