ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης – Σοβαρός τραυματισμός για τον Αλεξάντερ Άρνολντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ίντερ

Ίντερ: Στα “σκαριά” η τράμπα Έρικσεν – Παρέδες!

Η ανταλλαγή μεταξύ Έρικσεν και Παρέδες έχει μπει σε πρώτο πλάνο για την Ίντερ, με τον Κόντε να έχει ραντεβού με τη διοίκηση της ομάδας

Ίντερ: Στα “σκαριά” η τράμπα Έρικσεν – Παρέδες!

Ραντεβού με τη διοίκηση της Ίντερ αναμένεται να έχει τις επόμενες ημέρες ο Αντόνιο Κόντε. Στο στρατόπεδο των “νερατζούρι” έχουν βάλει μπρος στα μεταγραφικά της ομάδας, μιας που η χειμερινή μεταγραφική περίοδος ξεκινά τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Πρώτη προτεραιότητα για την ομάδα του Μιλάνου είναι η ανταλλαγή μεταξύ των Κρίστιαν Έρικσεν και Λεάντρο Παρέδες. Στην Ίντερ δεν έμειναν καθόλου ευχαριστημένοι με την προσφορά του Δανού μέσου. Μπορεί η μεταγραφή του από την Τότεναμ να έκανε το “μπαμ στο μεταγραφικό παζάρι, όμως ο Έρικσεν δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να δικαιολογήσει την αξία του.

Έτσι λοιπόν, η Ίντερ αναζητά τη “χρυσή τομή” για να απεμπλακεί από την περίπτωση του Έρικσεν. Και φαίνεται πως η λύση έχει βρεθεί. Με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Παρί Σεν Ζερμέν από τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, η μετακίνηση του Έρικσεν στη γαλλική ομάδα φαίνεται αρκετά πιθανή.

Ίντερ

Άλλωστε, Έρικσεν και Ποτσετίνο συνεργάστηκαν άψογα στην κοινή θητεία τους στην Τότεναμ. Υπό την καθοδήγηση του “Πότσε”, ο Δανός ελπίζει να βρει τον παλιό καλό του εαυτό, που ομολογουμένως έχει ξεχάσει στα χέρια του Αντόνιο Κόντε.

Από την άλλη πλευρά, ο Ιταλός προπονητής έχει πολύ καλή γνώμη για τον Λεάντρο Παρέδες της Παρί Σεν Ζερμέν. Μάλιστα, η Ίντερ κινήθηκε για την απόκτησή του Αργεντίνου μέσου και το καλοκαίρι, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσει τη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Όπως δείχνουν τα πράγματα λοιπόν, η συγκεκριμένη ανταλλαγή είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρωθεί. Και οι δύο πλευρές δείχνουν να είναι θετικές σε αυτή την εξέλιξη. Οπότε δεν αποκλείεται να υπάρξουν νεότερα στο άμεσο μέλλον.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ