ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Κάραχερ: “Πάση θυσία η Λίβερπουλ να πάρει στόπερ”

Ο Τζέιμι, Κάραχερ, αναφέρθηκε στην ανάγκη απόκτησης ενός στόπερ από τη Λίβερπουλ στο επικείμενο χειμερινό μεταγραφικό παράθυρο.

Κάραχερ: “Πάση θυσία η Λίβερπουλ να πάρει στόπερ”

Η Λίβερπουλ έχει χτυπηθεί από τους “τραυματισμούς” τη φετινή σεζόν. Οι 2 βασικοί του στόπερ (Γκόμεζ, Φαν Ντάικ) εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα μείνουν εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν. Έτσι, ο Γιούργκεν Κλοπ έχει μείνει στην ουσία με ένα κανονικό στόπερ. Αναφερόμαστε στον Ζοέλ Ματίπ, ο οποίος, όμως είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς.

Από εκεί και πέρα οι υπόλοιπες λύσεις δεν είναι ιδανικές. Ειδικότερα, ο Φαμπίνιο έχει καθιερωθεί στο κέντρο της άμυνας αλλά η κανονική του θέση είναι αμυντικός χαφ. Επίσης, οι Νατ Φίλιπς και ο Ρις Γουίλιαμς αν και αγωνίζονται ως στόπερ δεν έχουν εμπειρία από την Πρέμιερ Λιγκ και δε μπορούν να αποτελούν μόνιμες λύσεις.

Γι΄αυτό το λόγο, ολοένα και περισσότεροι στέκονται στη σημασία απόκτηση στόπερ από τους “κόκκινους” στο χειμερινό μεταγραφικό παράθυρο. Ένας από αυτούς που στηρίζουν αυτήν την ιδέα είναι και ο πρώην αμυντικός του συλλόγου, Τζέιμι Κάραχερ.

“Δεν εννοώ απαραίτητα να πληρώσει 70 εκατομμύρια έως 80 εκατομμύρια λίρες για στόπερ, όπως συνέβη με τον Φαν Ντάικ. Δεν χρειάζεται να υπογράψει έναν ενδεκαδάτο στόπερ. Απλά να υπάρχει κάποιος έτσι ώστε η Λίβερπουλ να μην καταλήξει με δύο νεαρούς παίκτες σε κάποιο στάδιο της σεζόν αν ο Φάμπινιο τραυματιστεί. Αυτή τη στιγμή, η Λίβερπουλ έχει έναν κανονικό στόπερ που είναι διαθέσιμος (Ζοέλ Ματίπ) και είναι επιρρεπής σε τραυματισμούς. Πρέπει λοιπόν να κάνει κάτι τον Ιανουάριο”.

Ο Τιάγκο μετράει μέρες για την επιστροφή του

Από το μέτωπο των τραυματισμών πάντως, υπάρχουν και καλά νέα για την Λίβερπουλ. Ειδικότερα, η επιστροφή του Τιάγκο είναι θέμα χρόνου. Θεωρείται απίθανο να αγωνιστεί την Τετάρτη (30/12) κόντρα στη Νιουκάστλ. Αυτό, όμως, αναμένεται να συμβεί τελικά είτε κόντρα στη Σαουθάμπτον στις 4 Γενάρη είτε για την αναμέτρηση του Κυπέλλου με αντίπαλο την Άστον Βίλα στις 8 Γενάρη.

Με δηλώσεις του πριν το ματς με τη Νιουκάστλ, ο Γιούργκεν Κλοπ ανέλυσε την αγωνιστική ετοιμότητα του 29χρονου.

“Ο Τιάγκο έχει προπονηθεί εν μέρει με την ομάδα μέχρι στιγμής. Την Παρασκευή αγωνίστηκε σε όλη την προπονητική μονάδα, η οποία, όμως, ήταν μειωμένη. Πρέπει να είναι σταδιακή η ένταξή του στις προπονήσεις. Δεν είναι ότι μπορεί να συμμετάσχει σε μέρος της ομαδικής προπόνησης τη μία μέρα και μετά να είναι έτοιμος να παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ. Οπότε μοιάζει αρκετά υποσχόμενος αυτή τη στιγμή. Ειλικρινά, όμως, δε μπορώ να πω περισσότερα. Νομίζω ότι το πλάνο είναι αν προπονηθεί πλήρως τη Δευτέρα, τότε θα δούμε”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ