ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σίτι – Ρεάλ: Βασιλική εκδίκηση, αποκαθήλωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης! (vid)
Στα ημιτελικά η Μπάγερν στο καναβάτσο η Άρσεναλ! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Ο Ντε Μπρούιν «χτυπά» και επαναφέρει τις ισορροπίες! (vid)
Μπάγερν – Άρσεναλ: Κεφαλιά… δυναμίτης του Κίμιχ και 1-0! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Λογομαχία Γκρίλις με Βινίσιους για… θέατρο του Άγγλου! (vid)
Μπαρτσελόνα: Σοβαρά υποψήφιος εκ των έσω για αντι-Τσάβι!
«Παγώνει» το «Έτιχαντ» ο Ροντρίγκο, ΑΡΡΩΣΤΗ ενέργεια Μπέλινγχαμ! (vid)
Πλουτίζει κι άλλο ο Κριστιάνο, κέρδισε τη μάχη με τη Γιουβέντους!
Μπάγερν VS Άρσεναλ, Σίτι VS Ρεάλ: Οι ενδεκάδες των τιτανομαχιών! (vid)
Μπαρτσελόνα: Στα… τάρταρα τα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό από την Παρί!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Θέλει τον παίκτη που… την κάνει από τη Γιουβέντους!
Τσέλσι: Ο λόγος που ο Τζάκσον πήγε να «κλέψει» το πέναλτι από τον Πάλμερ!
Μπάγερν: Το σχόλιο του Κέιν για τον Νάγκελσμαν!
Η Ρεάλ βρήκε τον αμυντικό που έψαχνε στην Άρσεναλ!
«Ντόπαρε» τους παίκτες της Άρσεναλ ο Αρτέτα με τις δηλώσεις του!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Βλέπει αυτά που θέλει ο Λάμπαρντ!

Ικανοποιημένος από την εικόνα της Τσέλσι, αλλά, όχι και από το αποτέλεσμα κόντρα στην Άστον Βίλα έμεινε ο Φρανκ Λάμπαρντ, όπως τόνισε με δηλώσεις του.

Βλέπει αυτά που θέλει ο Λάμπαρντ!

Πριν από μερικές ημέρες ήταν η Άρσεναλ που νίκησε την Τσέλσι. Σε ένα ντέρμπι όλα είναι πιθανά. Ο Φρανκ Λάμπαρντ το ξέρει αυτό πολύ καλά. Από την εποχή που ακόμη ήταν ποδοσφαιριστής. Όχι τώρα που έγινε προπονητής.

Ωστόσο, οι “μπλε” δεν κατάφεραν να νικήσουν εντός έδρας την Άστον Βίλα. Και αυτό είναι κάτι που έκανε ακόμη πιο κακή την εικόνα τους στα τελευταία ματς και έφερε τον Άγγλο τεχνικό σε… δύσκολη θέση.

Παρόλα αυτά εκείνος δείχνει να πιστεύει όσο δεν πάει στους παίκτες του. Μάλιστα, με δηλώσεις του επισήμανε πως έμεινε αρκετά ικανοποιημένος με όλα εκείνα που είδε, εκτός από το τελικό αποτέλεσμα. Περιμένει και τα... γκολ ο Λάμπαρντ!

Περιμένει και τα… γκολ ο Λάμπαρντ!

Η καλοκαιρινή προετοιμασία δεν ήταν η ιδανική για την Τσέλσι, όπως και για πολλές άλλες ομάδες στην Αγγλία. Παρόλα αυτά οι “μπλε” μπορούν να παίζουν καλό ποδόσφαιρο και επιθετικό τις πιο πολλές φορές.

Ωστόσο, μέχρι και εκείνοι δικαιούνται μερικά αρνητικά αποτελέσματα ή να μην αποδίδουν, όπως έχουν δείξει ότι μπορούν μιας και η “κοιλιά” είναι και αυτή στο πρόγραμμα. Παρόλα αυτά ο Φρανκ Λάμπαρντ θεωρεί πως αργά ή γρήγορα οι παίκτες του θα βελτιωθούν στα πράγματα που πρέπει και η Τσέλσι θα πάρει τις νίκες που χρειάζεται, ώστε να ανέβει ακόμη περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα.

“Πήραμε την ισοπαλία κόντρα σε μία σπουδαία ομάδα και η εμφάνισή μας ήταν πολύ καλή. Πιστεύω, όμως, πως αξίζαμε να νικήσουμε. Μπήκαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ξέροντας τι θέλουμε να κάνουμε. Παίξαμε πολύ καλά, όμως, στην τελική μας προσπάθεια πάντα κάναμε κάτι λάθος. Εκεί είναι που υπάρχει πρόβλημα και θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ πάνω σε αυτό.

Ξέρουμε ότι πρέπει να βελτιωθούμε. Να πάμε καλύτερα και να πάρουμε πιο πολλές νίκες. Η βαθμολογία είναι περίεργη σε αυτή τη φάση. Παρόλα αυτά παραμένουμε πολύ κοντά στην κορυφή. Έχουμε δείξει τι μπορούμε να κάνουμε και αυτό είναι κάτι που μου αρέσει. Κάτι που κρατάω”, τα λόγια του “Φράνκι”

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ