ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτά χέρια τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ατλέτικο Μαδρίτης

Η αποχώρηση του Ντιέγκο Κόστα έχει καυτό παρασκήνιο!

Ο Ντιέγκο Κόστα ζήτησε να φύγει από την Ατλέτικο για προσωπικούς λόγους, όμως η αποχώρησή του είχε αρκετό...ψωμί από πίσω της

Η αποχώρηση του Ντιέγκο Κόστα έχει καυτό παρασκήνιο!

Ο Ντιέγκο Κόστα αποτελεί παρελθόν από την Ατλέτικο Μαδρίτης, σε μια εξέλιξη που αιφνιδίασε άπαντες. Ο Ισπανός επιθετικός επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους που τον έκαναν να θέλει να αποχωρήσει από το σύλλογο. Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

Σύμφωνα με τη marca και τον Ισπανό δημοσιογράφο, Χοσέ Ραμόν Ντε Λα Μορένα, ο λόγος της αποχώρησης του Κόστα από την Ατλέτικο ήταν άλλος. Ο 32χρονος επιθετικός φέρεται να είχε άγριο τσακωμό με τον βοηθό του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Έτσι, και σε συνδυασμό με τον παραγκωνισμό του από τη βασική εντεκάδα, ο Ντιέγκο Κόστα θέλησε να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη. Για καλή του τύχη, η Ατλέτικο σεβάστηκε την επιθυμία του και τον αποδέσμευσε, ώστε να γυρίσει σελίδα στην καριέρα του.

“Ο Ντιέγκο Κόστα δεν ένιωθε άνετα στην ομάδα από την αρχή της σεζόν. Αυτό δεν είναι κάτι καινούριο, όμως μεγάλωνε όλο και περισσότερο με τον καιρό. Ο Σιμεόνε προσπάθησε αρκετά να τον βοηθήσει. Όταν ο Σουάρεζ ήρθε στην ομάδα, ήταν μια κακή εξέλιξη για τον Κόστα. Όμως, ο Σιμεόνε τον χρησιμοποιούσε στην αρχή της σεζόν. Ντιέγκο Κόστα

Όμως, η συμπεριφορά του Ντιέγκο Κόστα γινόταν όλο και χειρότερη. Ήταν πλέον ένας τοξικός χαρακτήρας για τα αποδυτήρια. Η ομάδα μίλησε μαζί του για πιθανή αποδέσμευση, όμως εκείνος ζήτησε τα χρήματα του συμβολαίου του για να αποχωρήσει.

Μάλιστα, μετά το παιχνίδι με τη Σοσιεδάδ, ο Ντιέγκο Κόστα τσακώθηκε άσχημα με τον Νέλσον Βίβας. Έτσι, ο παίκτης ζήτησε από την ομάδα να τον αφήσει για να πάει στη Βραζιλία, όπου βρίσκεται και η οικογένειά του. Ωστόσο, η ομάδα του είπε πως δεν γίνεται να πάει σε ισπανική ομάδα, ή σε κάποια που να παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Για να συμβεί αυτό θα έπρεπε να φέρει πρόταση 20 εκατομμυρίων. Πράγμα που ο Κόστα αρνήθηκε και σταμάτησε να πηγαίνει στην προπόνηση. Η Ατλέτικο τελικά γλίτωσε από αυτό το πρόβλημα, όμως τώρα χρειάζεται επιθετικό”, τόνισε ο Ντε Λα Μορένα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ