ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Μέχρι και ο προπονητής της Εϊμπάρ… γελάει με την Μπαρτσελόνα!

Σε ακόμη ένα παιχνίδι, αυτή τη φορά με αντίπαλο την Εϊμπάρ, η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, δείχνοντας πως πλέον δεν προκαλεί φόβο!

Μέχρι και ο προπονητής της Εϊμπάρ… γελάει με την Μπαρτσελόνα!

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η Μπαρτσελόνα σκοπούσε τον φόβο και τον τρόμο. Πως; Μα με το επιθετικό της παιχνίδι. Ειδικά μέσα στο “Καμπ Νου”. Σπουδαίες ομάδες από κάθε μεριά του πλανήτη έτρεμαν την έδρα των Καταλανών.

Ήξεραν πως δεν θα την έβγαζαν καθαρή. Ακόμη και πριν ξεκινήσει το ματς. Αν κάποιος μπορούσε να πάρει, έστω, την ισοπαλία ήταν σαν… θαύμα! Πανηγυριζόταν σαν εθνική γιορτή και άλλα τέτοια ακραία! Πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Ο καιρός τα έφερε… αλλιώς.

Δεν το λέμε εμείς. Αλλά τα τελευταία παιχνίδια των “μπλαουγκράνα”. Όπως το πιο πρόσφατο και μάλιστα στο “σπίτι” τους με αντίπαλο την Εϊμπάρ. Η εν λόγω ομάδα κατάφερε όχι μόνο να προηγηθεί, αλλά στο τέλος να φύγει με το “χ” από το “Καμπ Νου”. Κάτι που δεν είχε καταφέρει ποτέ ξανά στην ιστορία της. Κάτι που, όπως ήταν λογικό, πανηγυρίστηκε αναλόγως από τους παίκτες της που τα έδωσαν όλα από την αρχή μέχρι το τέλος.

Σε αντίθεση, ίσως, με εκείνους της “Μπάρτσα” που μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να ήταν άτυχοι, όμως, δεν έδειξαν κάτι παραπάνω σε σχέση με τους αντιπάλους τους. Ειδικά στον τρόπο κυκλοφορίας τους, όπως τόνισε με δηλώσεις του ο προπονητής της Εϊμπαρ, Χοσέ Λουίς Μεντιλιμπάρ. Πλέον η Μπαρτσελόνα δεν προκαλεί φόβο, αλλά... γέλιο!

Πλέον η Μπαρτσελόνα δεν προκαλεί φόβο, αλλά… γέλιο!

Δεν είναι μόνο τα αποτελέσματα που δεν έρχονται για την Μπαρτσελόνα. Αλλά και η γενικότερη εικόνα της από το καλοκαίρι και έπειτα. Ειδικά όταν δεν αγωνίζεται ο Λιονέλ Μέσι με τους Καταλανούς τα πράγματα γίνονται ολοένα και πιο δύσκολα για εκείνους.

Όχι μόνο στο να επιτεθούν, αλλά ακόμη και στον τρόπο που κυκλοφορούν την μπάλα, ο οποίος όχι μόνο είναι προβλέψιμος, αλλά και πολύ αργός, όπως τόνισε με δηλώσεις του ο προπονητής της Εϊμπάρ.

“Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε μία διαφορετική εικόνα από την Μπαρτσελόνα. Ειδικά μέσα στην έδρα της. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Η μεγάλη διαφορά σε σχέση με άλλες χρονιές είναι η κυκλοφορία που έχει με την μπάλα στα πόδια της. Είναι πολύ αργή. Σε αντίθεση με τη Ρεάλ Μαδρίτης που έχει περισσότερη ταχύτητα όταν πάρει μπροστά”, τα λόγια του Μεντιλιμπάρ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ