ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Μπαίνει πολύ δυνατά για Ζαχά η Μίλαν!

Ο Γουίλφριντ Ζαχά έχει μπει στο στόχαστρο της Μίλαν και σύμφωνα με τη «The Sun» το deal είναι κοντά στην πραγματοποίησή του.

Μπαίνει πολύ δυνατά για Ζαχά η Μίλαν!

Ο Γουίλφριντ Ζαχά είναι ένας ποδοσφαιριστής που εδώ και αρκετό καιρό έχει σταθεροποιήσει σε υψηλά στάνταρ την απόδοσή του στην Πρέμιερ Λιγκ. Αγωνιζόμενος στην Κρίσταλ Πάλας έχει τραβήξει πολλές φορές τα βλέμματα των μεγάλων ομάδων πάνω του. Μάλιστα, για τον ποδοσφαιριστή έχουν γίνει πολλές προτάσεις, αλλά καμία δεν έχει ευδοκιμήσει. Οι απαιτήσεις της ομάδας του, συνήθως αποτελούν μεγάλο αγκάθι στις διαπραγματεύσεις, με τον Ζαχά να «αναγκάζεται» κατά κάποιον τρόπο να περιμένει.

Το περασμένο καλοκαίρι, ο 28χρονος εξτρέμ ήταν ένα από τα πιο χοτ ονόματα. Έπαιξε για πολλές αγγλικές ομάδες και πιο πολύ για την Έβερτον. Μάλιστα, ο Ζαχά απέλυσε τον μάνατζερ του το καλοκαίρι, γιατί δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή στα ζαχαρωτά. Τώρα, ανοίγεται μία νέα προοπτική για εκείνον. Και η προοπτική λέγεται Μίλαν. Μπαίνει δυνατά για Ζαχά η Μίλαν!

Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα «The Sun», η Κρίσταλ Πάλας είναι στις τελικές επαφές με τη Μίλαν για την παραχώρηση του Ζαχά. Ο τεχνικός της ιταλικής ομάδας, Στέφανο Πιόλι, εισηγήθηκε στους παράγοντες των «ροσονέρι» την απόκτηση του επιθετικού από την ομάδα του Λονδίνου και έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες κινήσεις. Την ίδια ώρα και ο παίκτης πιέζει για την μεταγραφή. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η ομάδα του Μιλάνου θέλει να τον πάρει, άμεσα, έστω ως δανεικό για να ενισχύσει την προσπάθεια της να κατακτήσει τον τίτλο στη Serie A, για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια.

Εξαιρετικό Ζαχά στο ξεκίνημα

Ο 28χρονος επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού έχει τη φετινή σεζόν οκτώ γκολ και δύο ασίστ στις πρώτες 14 αγωνιστικές της Πρέμιερ Λικγ. Δείχνει πιο ώριμος από ποτέ και πιο συνεπής από ποτέ. Μάλιστα, η Πάλας φέτος δείχνει ικανή να μην μπλέξει καθόλου σε περιπέτειες παραμονής. Και αυτό σε μεγάλο βαθμό ωφείλεται στον Ζαχά. Βέβαια, αν ο παίκτης αποχωρήσει, θα αλλάξουν τα πράγματα. Αν η Πάλας πει το «ναι» θα πρέπει να έχει έτοιμο και το plan b. Όσο δύσκολο κι αν είναι να τον αντικαταστήσει.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ