ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λούκας Βάσκεθ: Ο «ελβετικός σουγιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ίντερ: Έξαλλα πανηγύρια από τους Πρωταθλητές μέσα στο Σαν Σίρο! (vids)
Η Ίντερ πανηγύρισε το Πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της Μίλαν! (vids)
Μίλαν – Ίντερ: Ο Τουράμ «τελειώνει» τη Μίλαν και το Πρωτάθλημα! (vid)
Τέλος η σεζόν για τον αστέρα της Μπάγερν – Χάνει και το EURO 2024!
Γκολ τίτλου για την Ίντερ, με τον Ατσέρμπι να «καρφώνει» τη Μίλαν! (vid)
Αστεράτη Μπολόνια, ξέρανε τη Ρόμα μες στο «Ολίμπικο»!
Αποκαλύφθηκε ο διάλογος των διαιτητών για τη μεγάλη φάση της Μπαρτσελόνα!
Άντζελο Σίνα, ο αφανής ήρωας του Ολυμπιακού με τις απίστευτες αποκρούσεις του! (vid)
Μόντριτς για επιστροφή στην Premier League: «Ποτέ δε ξέρεις»!
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗ ΜΙΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ! (vids)
Ο Αρτέτα έδωσε μία μοναδική απάντηση όταν ρωτήθηκε ποιους παίκτες θα αγόραζε με 1 δις λίρες! (vid)
Φουλ για το τρόπαιο ο Ολυμπιακός με ΤΡΙΑ γκολ σε επτά λεπτά! Όνειρο το 3-0 με ψαλιδάκι! (vids)
Τρομερή Μπολόνια, 2-0 μέσα στο «Ολίμπικο» στο ημίχρονο! (vid)
Αποχωρεί από την Τσέλσι ο Τιάγκο Σίλβα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

«Στέγνωσε» ο Σαλάχ… κόλλησε ξανά η Λίβερπουλ (vid)

Σαλάχ και Φιρμίνο σπατάλησαν τεράστιες ευκαιρίες, η Νιούκασλ έμεινε όρθια στα δύσκολα και μοιραία η Λίβερπουλ υπέπεσε σε νέα γκέλα.

«Στέγνωσε» ο Σαλάχ… κόλλησε ξανά η Λίβερπουλ (vid)

Στο Νιούκασλ με την ομώνυμη ομάδα έκλεισε τις υποχρεώσεις της για το 2020 η πρωταθλήτρια Αγγλίας Λίβερπουλ. Οι «Κόκκινοι» στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ επιχείρησε να κλείσει με τρίποντο τη χρονιά κόντρα στην ομάδα του Στιβ Μπρους. Μετά τη γκέλα στο Άνφιλντ και την ισοπαλία με τη Γουέστ Μπρομ η Λίβερπουλ δεν ήθελε να αφήσει ξανά βαθμούς στη κούρσα του πρωταθλήματος.

Η αποψινή αναμέτρηση βρήκε τους γηπεδούχους να περιμένουν πίσω από τη μπάλα τις επιθέσεις της Λίβερπουλ. Οι φιλοξενούμενοι με τους Μανέ, Σαλάχ και Φιρμίνο προσπάθησαν να δημιουργήσουν κινδύνους στην αντίπαλη περιοχή ωστόσο σε κάθε περίπτωση καμία προσπάθεια τους δεν ολοκληρώθηκε επιτυχώς.

Μεγάλες στιγμές στο πρώτο μέρος για τους πρωταθλητές Αγγλίας το χαμένο τετ α τετ του Σαλάχ και η καρφωτή κεφαλιά του Φιρμίνο. Στη πρώτη φάση η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Ντάρλοου, ενώ στη κεφαλιά του Βραζιλιάνου ο τερματοφύλακας της Νιούκασλ πραγματοποίησε μια εξαιρετική απόκρουση. Από πλευράς γηπεδούχων δεν προέκυψε κάποια μεγάλη στιγμή, ωστόσο το σύνολο του Στιβ Μπρους έδειξε ικανό για να ασκήσει πίεση στον αντίπαλο. Λίβερπουλ Φιρμίνο

Αύξησε τη πίεση η Λίβερπουλ

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «Κόκκινοι» επιχείρησαν να αυξήσουν τη προσπάθεια προκειμένου να ανοίξουν το σκορ. Σαλάχ και Φιρμίνο και πάλι έφθασαν κοντά στο γκολ όμως ξανά οι ενέργειές τους δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η Νιούκασλ όσο περνούσε ο χρόνος παρουσιαζόταν όλο και πιο παθητική, δίνοντας ελάχιστα στην επίθεσή της.

Με το χρόνο να κυλά εις βάρος των πρωταθλητών Αγγλίας το άγχος έκανε την εμφάνισή του. Οι γηπεδούχοι πίστεψαν πως μπορούσαν να κάνουν τη ζημία και ανέβασαν τις γραμμές τους απειλώντας με τη σειρά τους τα καρέ του Άλισον. Ο Βραζιλιάνος στη μεγάλη στιγμή της Νιούκασλ φώναξε παρών απομακρύνοντας τη κεφαλιά του Ζοέλιγκτον. Δύο λεπτά αργότερα (81′) η Λίβερπουλ απόλεσε ακόμη μία σπουδαία ευκαιρία.

Ο Μανέ βρέθηκε σε θέση βολής όμως ο Σαρ πρόλαβε τη μπάλα απομακρύνοντας τον κίνδυνο πάνω στη γραμμή. Παρόμοια φάση και στο 88′. Ο Φιρμίνο πήρε τη κεφαλιά έπειτα από κόρνερ, με τον Ντάρλοου να πραγματοποιεί εκπληκτική επέμβαση. Μοιραία το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ