ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
Ντόρτμουντ – Παρί: ΔΥΟ δοκάρια σε λίγα δευτερόλεπτα από Μπαπέ και Χακίμι! (vid)
Η Ρεάλ ήδη ετοιμάζει φιέστα στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα πριν την Μπάγερν!
Το πρώτο μεγάλο stop του Ντοναρούμα κόντρα στην Ντόρτμουντ! (vid)
Ντόρτμουντ – Παρί: Θύμισε Χάαλαντ η γκολάρα του Φύλκρουγκ! (vid)
Ο κόσμος της Ντόρτμουντ έδωσε… ρέστα στο ματς με την Παρί! (vid)
O Κόντε θέλει την μεγάλη επιστροφή στην Τσέλσι!
Μαρτύρησε τον Ζιρού ο προπονητής του: «Φεύγει για MLS»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Η χρονιά τελειώνει μόνο αν σκοράρει η Γιουνάιτεντ στα… χασομέρια!

Όλα είχαν κολλήσει στο μηδέν. Όμως, λίγο πριν το τέλος η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άνοιξε το... δώρο της από τα πόδια του Ράσφορντ και νίκησε 1-0 τη Γουλβς!

Η χρονιά τελειώνει μόνο αν σκοράρει η Γιουνάιτεντ στα… χασομέρια!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε το 2020 για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Έστω και στο τέλος! Έστω και στα χασομέρια! Οι “κόκκινοι διάβολοι” επικράτησαν με σκορ 1-0 της Γουλβς στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ο Μάρκους Ράσφορντ. Ο ταλαντούχος επιθετικός χάρη στο τέρμα του στο 93′ έδωσε τη μεγάλη νίκη στην ομάδα του που μπορεί να μην εντυπωσιάζει με τον τρόπο που παίζει, αλλά παίρνει σημαντικές νίκες!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Γουλβς έχει δείξει στα εντός έδρας ματς της πόσο επικίνδυνη είναι. Πόσο εύκολα μπορεί να κάνει τη ζημιά σε μία κόντρα αντεπίθεση όταν βρει, έστω και λίγο χώρο. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το ήξερε πολύ καλά. Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ είχε δώσει τις κατάλληλες οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του, ώστε να περιμένουν να μην είναι πολύ “ανοιχτοί” πίσω μιας και η ταχύτητα είναι ένα από τα δυνατά όπλα των “λύκων”.

Έτσι και έγινε. Το παιχνίδι δεν είχε πολύ καλό ρυθμό. Αντιθέτως ήταν σχετικά αργό για τα δεδομένα της Πρέμιερ Λιγκ με τους “κόκκινους διαβόλους” ναι μεν να έχουν την κατοχή με το μέρος τους, αλλά, να μην μπορούν να την αξιοποιήσουν κάπως. Από την άλλη πλευρά, εκείνη των φιλοξενούμενων κάθε λεπτό που περνούσε τους έφερνε ολοένα και πιο κοντά σε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Ακόμη και αν αυτό ήταν η ισοπαλία.

Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος τα πράγματα άλλαξαν. Οι γηπεδούχοι πίεσαν πιο ψηλά. Ανέβασαν τον ρυθμό τους και έδειξαν πως μόνο ικανοποιημένοι δεν ήταν με το 0-0 που έδειχνε εκείνη την ώρα το ταμπλό. Ο σοφός λαός λέει πως “πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το… χούι”. Το… χούι της Γιουνάιτεντ, είναι τα γκολ λίγο πριν το τέλος ενός αγώνα. Όχι μόνο για το 2020 αλλά και γενικότερα. Από τότε ειδικά που στον πάγκο της καθόταν ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Λίγο πριν το τέλος του 2020 και του αγώνα ο Μάρκους Ράσφορντ ανέλαβε δράση. Με ωραία προσπάθεια στο 92′ έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα “γράφοντας” το 1-0 που έμελλε να μείνει μέχρι και το τέλος.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ