ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ατλέτικο Μαδρίτης

Τον…. 500άρη Σιμεόνε θα τον σέβεστε!

Έτοιμος να γράψει ιστορία είναι απόψε ο Ντιέγκο Σιμεόνε! Ο Αργεντινός προπονητής, στον αγώνα με τη Χετάφε, θα κάτσει για 500η φορά στον πάγκο της Ατλέτικο.

Τον…. 500άρη Σιμεόνε θα τον σέβεστε!

Πιθανότατα πρόκειται για την πιο σημαντική προσωπικότητα της Ατλέτικο Μαδρίτης. Αναμφίβολα πάντως έχει γράψει τη δική του, απερίγραπτη ιστορία, με αυτή την ομάδα. Ο λόγος φυσικά για τον Ντιέγκο Σιμεόνε!

Ο «Τσόλο», βρίσκεται από τον Δεκέμβριο του 2011 στην τεχνική ηγεσία των «ροχιμπλάνκος». Από τότε έχουν περάσει 9 ολόκληρα χρόνια και ο Αργεντινός προπονητής παραμένει ακόμη εκεί! Καταφέρνοντας αμύθητα πράγματα και σπουδαίες επιτυχίες στην Ατλέτικο!

Καταρχάς, έβγαλε αυτόν τον σύλλογο από την απόλυτη αφάνεια! Η Ατλέτικο ήταν κομπάρσος του ισπανικού πρωταθλήματος και ποδοσφαίρου γενικότερα. Με τον Σιμεόνε στον πάγκο της όμως, ξανάγινε μία μεγάλη και υπολογίσιμη δύναμη! Diego Simeone the conductor as Atlético orchestra finds its rhythm | Diego  Simeone | The Guardian

Τα… πήρε όλα (σχεδόν) και τώρα το ρεκόρ!

Κατέκτησε σχεδόν τα πάντα ο «Τσόλο». Το πρωτάθλημα Ισπανίας τη σεζόν 2013/14. Το Κύπελλο Ισπανίας τη σεζόν 2012/13. Το ισπανικό Σούπερ Καπ το 2014/15. Δύο φορές το Europa League, τις σεζόν 2011/12 και 2017/18! Και 2 φορές επίσης το UEFA Super Cup, το 2012 και το 2018! Ενώ έφτασε και σε 2 τελικούς στο Champions League, αλλά ηττήθηκε και το 2014 και το 2016 από τη συμπολίτισσα Ρεάλ Μαδρίτης.

Μάλιστα, ο Σιμεόνε είχε και μία ατομική διάκριση. Καθώς τη σεζόν 2015/16 κατέκτησε το βραβείο του καλύτερου προπονητή συλλόγου στον πλανήτη! Ουσιαστικά, για να πει κανείς ότι ο Αργεντινός τεχνικός τα πέτυχε και τα πήρε όλα με την Ατλέτικο, θα πρέπει να κατακτήσει και το Champions League. Μόνο αυτό του λείπει.

Εννιά χρόνια μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «ροχιμπλάνκος», ο Ντιέγκο Σιμεόνε είναι πανέτοιμος να γράψει ιστορία! Απόψε, βράδυ Τετάρτης (30/12, 20:15), η Ατλέτικο Μαδρίτης θα υποδεχθεί τη Χετάφε, σε ένα ιστορικό ματς για τον «αρχιτέκτονά» της!

Στο αποψινό ματς πρωταθλήματος λοιπόν, ο Σιμεόνε θα συμπληρώσει 500 αγώνες συνολικά στον πάγκο της Ατλέτικο! Εκπληκτικό! Μέχρι στιγμής, σε 499 παιχνίδια, ο «Τσόλο» έχει 301 νίκες, 115 ισοπαλίες και 83 ήττες. Εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι το πρόσημο είναι άκρως θετικό. Τα τέρματα είναι 845 υπέρ και 383 κατά.

Όλοι οι δείκτες θετικοί και μία ομάδα looser, έγινε ξανά ΝΙΚΗΤΡΙΑ!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ