ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

Η… επανάσταση της Ρεάλ Μαδρίτης σταμάτησε από τον Φιντέλ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν πολύ κοντά σε ένα σημαντικό "διπλό" στην έδρα της Έλτσε, όμως, το γκολ του Φιντέλ με πέναλτι της χάλασε τα σχέδια (1-1).

Η… επανάσταση της Ρεάλ Μαδρίτης σταμάτησε από τον Φιντέλ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε πάρει τα πάνω της. Είχε κάνει τη δική της… επανάσταση, μετρώντας έξι νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Όλα έδειχναν πως το εν λόγω σερί θα μεγάλωνε στο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Έλτσε στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Λα Λίγκα.

Ειδικά από τη στιγμή που οι “μερένχες” προηγήθηκαν με το γκολ του Λούκα Μόντριτς. Ωστόσο, το εύστοχο πέναλτι του Φιντέλ ήταν αρκετό, ώστε να δώσει την ισοπαλία στους γηπεδούχους (1-1) και να σταματήσει… απότομα τη “βασίλισσα”.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Πολλοί περίμεναν πως η Ρεάλ Μαδρίτης θα είχε εύκολο έργο κόντρα στην Έλτσε. Η 2η της βαθμολογίας έπαιζε μακριά από την έδρα της, αλλά δεν είχε πρόβλημα για τη νίκη, αφού έπρεπε να κοντράρει την 15η. Στα χαρτιά πάντα. Γιατί στο χορτάρι τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Κατά πολύ μάλιστα.

Οι παίκτες του Ζινεντίν Ζιντάν είχαν την κατοχή της μπάλας. Έλεγχαν από το πρώτο λεπτό τον ρυθμό της αναμέτρησης. Ωστόσο, δεν μπορούσαν με μεγάλη ευκολία να πατήσουν την περιοχή των γηπεδούχων. Η Έλτσε είχε οχυρωθεί πολύ καλά. Περίμενε τις απανωτές επιθέσεις από τη “βασίλισσα”, οπότε δεν είχε κάποιο πρόβλημα να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

Μέχρι και το 20′. Τότε σε εκείνο το λεπτό ο Λούκα Μόντριτς με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα εκεί που δεν μπορούσε να κάνει τίποτα ο γκολκίπερ της Έλτσε. Ακόμη και έτσι, όμως, δεν είχε τελειώσει τίποτα. Οι φιλοξενούμενοι ήταν χαλαροί μιας και δεν έδειξαν να κυνηγάνε τόσο πολύ ένα δεύτερο τέρμα.

Αυτό έμελλε να το πληρώσουν στο 52′ όταν ο Φιντέλ από το σημείο του πέναλτι ήταν εύστοχος “γράφοντας” το 1-1. Το εν λόγω αποτέλεσμα δεν άλλαξε όσο και αν προσπάθησε για τη Ρεάλ Μαδρίτης που έκλεισε το 2020 με μία μεγάλη “γκέλα” και η Έλτσε με έναν τεράστιο βαθμό στην προσπάθεια που θα κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία. Για να δούμε αν θα το πετύχει κιόλας.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ