ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Ο Ζότα επιστρέφει – νωρίτερα – να σώσει τη κατάσταση!

Αν ο Ζότα βρισκόταν κανονικά στις επιλογές του Γιούργκεν Κλοπ πιθανότατα η Λίβερπουλ να είχε αποφύγει τα δύο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα.

Ο Ζότα επιστρέφει – νωρίτερα – να σώσει τη κατάσταση!

Η Λίβερπουλ για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έδειξε να χωλαίνει στην επίθεση της. Μετά το εμφατικό 7-0 στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας οι «Κόκκινοι» παρουσίασαν καθίζηση στον επιθετικό τομέα. Η αρχή έγινε στον αγώνα με τη Γουέστ Μπρομ τη Κυριακή (1-1) ενώ το δεύτερο μέρος της… τραγωδίας παίχτηκε στο Νιούκασλ χθες το βράδυ (0-0). Ο Γιούργκεν Κλοπ είδε τους βασικούς του ποδοσφαιριστές να αδυνατούν να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά. Κάτι που μέχρι τις αρχές του Δεκέμβρη έκανε με μεγάλη επιτυχία ο Ντιόγκο Ζότα.

Ο Πορτογάλος επιθετικός ήρθε το καλοκαίρι στο Άνφιλντ και από αναπληρωματικός έγινε σε μικρό χρονικό διάστημα απαραίτητος για τους πρωταθλητές Αγγλίας. Τα εννέα του τέρματα έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη μέχρι τώρα πορεία της Λίβερπουλ σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ. Ο σοβαρός τραυματισμός στον αγώνα με τη Μίντιλαντ έθεσε τον ταλαντούχο επιθετικό εκτός μάχης με τον Κλοπ να χάνει για καιρό ένα από τα σημαντικότερα όπλα του. Ζότα

Η ομάδα του Γερμανού έχει ανάγκη τον Ζότα περισσότερο από ποτέ. Σαλάχ, Μανέ και Φιρμίνο αδυνατούν να βάλουν τη μπάλα μέσα με τη Λίβερπουλ να χάνει σε τέσσερις μέρες τέσσερις βαθμούς. Τα τελευταία νέα όμως τα οποία έρχονται από τη Πορτογαλία πιθανόν να χαροποιούν το επιτελείο των «Κόκκινων».

Ευχάριστα νέα για τον Ζότα

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η αποκατάσταση του τραυματισμού του Ντιόγκο Ζότα προχωρά με γοργούς ρυθμούς. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο Ίβηρας αναμένεται να επιστρέψει νωρίτερα στην αγωνιστική δράση. Εκτιμάται πως στο τέλος του Ιανουαρίου ο 24χρονος θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο μεγάλο ντέρμπι της Λίβερπουλ με τη Τότεναμ. Αυτομάτως οι «Κόκκινοι» θα στερηθούν των υπηρεσιών του στο πρώτο τους μεγάλο παιχνίδι για το 2021 αυτό ενάντια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τα ευχάριστα όμως είναι πως η επιστροφή του θα έρθει πιο νωρίς από το αναμενόμενο. Η Λίβερπουλ καλείται το επόμενο διάστημα αρχής γενομένης στο παιχνίδι με τη Σαουθάμπτον να βρει άμεσα τον καλό της εαυτό.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ